2777
2789
عنوان

هیچکس نیست 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 55 پست
فامیلی کسی نداری کمکت کنه؟

ن فقط شوهرمو دارم و بس که اونم با اینکه با عشق ازدواح کردیم ولی خیلی بلا سرم اورد اصلا بهش اعتماد ندارم حس میکنم خوبی منو نمیخواد

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن فقط شوهرمو دارم و بس که اونم با اینکه با عشق ازدواح کردیم ولی خیلی بلا سرم اورد اصلا بهش اعتماد ند ...

نمیشه که نخواد ، اختلاف تو زندگیه همه هست 

ازمایش قبل بارداری دادی؟ مثله چک کردن تیروئید ؟ 

سونو واژینال رفتی ؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نمیشه که نخواد ، اختلاف تو زندگیه همه هست  ازمایش قبل بارداری دادی؟ مثله چک کردن تیروئید ؟&nbs ...

گلم ببخشید ترویید رو بارداری اثر داره؟ 

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

نمیشه که نخواد ، اختلاف تو زندگیه همه هست  ازمایش قبل بارداری دادی؟ مثله چک کردن تیروئید ؟&nbs ...

اره عزیزم همه چی حتی عکس رنگیم رفتم هیچی مشکل نداشت فقط ذخیره تخمدان کم و پرولاکتین بالا بود 

که پرولاکتینمو با قرص  کنترل کردم ولی برای ذخیره تخمدانم گفت درمانی نیست فقط بهم قرص تقویت تخمک داد که همون چندتا دونی که برام مونده تخمک حداقل کیفیت خوبی داشته باشن بلکه معحزه بشه طبیعی باردار شم 

ای وی اف بگیر نگیر داره و هزینشم نزدیک ۴۰ الی ۵۰ میلیون در میاد که ما واقعا نداریم 

اره عزیزم همه چی حتی عکس رنگیم رفتم هیچی مشکل نداشت فقط ذخیره تخمدان کم و پرولاکتین بالا بود  ...

خداروشکر مشکلی نداشتی ان شاالله با همون دارو که‌میگی باردار میشی ، ناامید نشو

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اره

یعنی بچه من الان ترویید داری از نوزادی بوده ها گفتن تا سه سالگی باید قرص بخوره  اثر میزاره😔بمیرم براش هی خدا منو بکشه

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

یعنی بچه من الان ترویید داری از نوزادی بوده ها گفتن تا سه سالگی باید قرض بخوره  اثر میزاره😔بمی ...

الهی عزیزم نگران نباش میش یه دکتر خوب ببر و به دکتر اعتماد کن ان شالله حال بچت خوب بشه 

یعنی بچه من الان ترویید داری از نوزادی بوده ها گفتن تا سه سالگی باید قرض بخوره  اثر میزاره😔بمی ...

نه ، تیروئید داشتن شما باعث میشه باردار نشی 

بچت بعده سه سال خوب میشه دیگه ایراد نداره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خداروشکر مشکلی نداشتی ان شاالله با همون دارو که‌میگی باردار میشی ، ناامید نشو

ان شالله خدا به داد دل همه مسلمونا برسه