2777
2789
عنوان

هیچکس نیست 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 55 پست
نا امید نشو گلم شمام خواهر بزرگ تر من امیدوارم  خدا ی دونه کوچولو مثل کوچولو من بهت بده روزی هز ...

ان شالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه ممنون 😍

خدایا شکرت واسه نی نی تو دلم مواظبش باش مواظب باش این یکی سالم بدنیا بیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هزینش خیلی زیاد میشه که من پولشو ندارم شوهرمم نمیدونه اگه بونه قطعا ولم میکنه به هیچکس نگفتم ش ...

چی یعنی چی ولت میکنه کشک میخوره بابا ب خاطر کمبود ذخیره تخمدان  خدای شما هم بزرگه  نا امید نشو گلم از درگاه خداوند ببین امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره 

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

خدا پدر و مادرت هم رحمت کنه 😊😗خدا بزرگ تر از اونیه ک فکرشو میکنی فکر میکنی همه خوشن ن هرکسی ب ی دردی گرفتاره مث من ک...بی خیال 

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

خدا پدر و مادرت هم رحمت کنه 😊😗خدا بزرگ تر از اونیه ک فکرشو میکنی فکر میکنی همه خوشن ن هرکسی ب ی در ...

ان شالله عزیزم خدد مشکل شمارم حل کنه 

واقفا بعضی از مشکلات به دست انسان خودش ایجاد میشه و به دست انسان خودشم حل میشه 

ولی من مشکلاتم همیشه ناخواسته پیش اومدن و فقط معجزه خود خداست میتونه حلشون کنه .

چی یعنی چی ولت میکنه کشک میخوره بابا ب خاطر کمبود ذخیره تخمدان  خدای شما هم بزرگه  نا امید ...

اره عزیزم ذخیره تخمدان کم درمان نداره اصلا و اون اگه بدونه قضیه از چه قراره صد دردصد فکرش به سرش میزنه که ولم کنه 

ان شالله عزیزم خدد مشکل شمارم حل کنه  واقفا بعضی از مشکلات به دست انسان خودش ایجاد میشه و به د ...

غصه نخور بگو من خدارو  دارم  ببرش مشهد قول امام رضا یا جواد بهش بده وقتی فهمیدی بارداری  و سالم  هستش  قول بده اگه پسر بود اسمشو  بزاری رضا اگه دختر بود فاطمه یا زینب😊😊😊زودی جواب میگیری مگه میشه اقا دست رد ب سینه ی کسی بزنع

برو پیش یه دکتر خوب تحت نظر باش

اره به حساب پیش یه دکتر خوبم هزار بار رفتم مطبش ولی یه بارن قیافه دکترو ندیدم فقط دستیاراشو میبینم 

از روستان ۳۰۰ کیلومتر میرم برم پیش دکتر قبلشم زنگ میزنم که هست یا نه میگن اره هست دکتر ولی میرم اونجا نیست 

الکی پول ویزیت میگیرن فقط دستیارا میبینن 

غصه نخور بگو من خدارو  دارم  ببرش مشهد قول امام رضا یا جواد بهش بده وقتی فهمیدی بارداری &n ...

اره از امام رضا خیلی معجزه دیدم میخوام یه بار برم مشهد دوباره ازش بخوام 

پارسال اربعین رفتم کربلا اینقد دعا کردم برای همه و بچه های سرطانی و مریضا که نگو اخرشم گفتن یه نی نی هم به من بده 

الان دوباره داره محرم میاد و خبری نیست 😭😭

اره از امام رضا خیلی معجزه دیدم میخوام یه بار برم مشهد دوباره ازش بخوام  پارسال اربعین رفتم کر ...

میتونم اسمتون رو بپرسم

؟

اره از امام رضا خیلی معجزه دیدم میخوام یه بار برم مشهد دوباره ازش بخوام  پارسال اربعین رفتم کر ...

منم قول امام رضا ب بچم دادم😊