یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم هزینش خیلی زیاد میشه که من پولشو ندارم شوهرمم نمیدونه اگه بونه قطعا ولم میکنه به هیچکس نگفتم ش ...
چی یعنی چی ولت میکنه کشک میخوره بابا ب خاطر کمبود ذخیره تخمدان خدای شما هم بزرگه نا امید نشو گلم از درگاه خداوند ببین امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره
توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش
ان شالله عزیزم خدد مشکل شمارم حل کنه واقفا بعضی از مشکلات به دست انسان خودش ایجاد میشه و به د ...
غصه نخور بگو من خدارو دارم ببرش مشهد قول امام رضا یا جواد بهش بده وقتی فهمیدی بارداری و سالم هستش قول بده اگه پسر بود اسمشو بزاری رضا اگه دختر بود فاطمه یا زینب😊😊😊زودی جواب میگیری مگه میشه اقا دست رد ب سینه ی کسی بزنع
توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش