2777
2789

من سه سال پیش ۲۵گذاشتم ۵۰برداشتم 

سوای اینکه چقد اذیت کردن وام و بدن افتضاح بود اسمش۴ درصده اما ۲۵ تومن و بلوکه کردن 

امسال سال سوم بود میشد تسویه کرد رفتم تسویه اش کردم در کل اذیت کننده بود حس میکردم کلک زدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ما زیاد گرفتیم مثلا الان8ماهه مبلغ 100تا150 رو حساب بوده بعد 8ماه یه 150 میلیون وام رسونده که قسطش 9600 یه 100 میلیون رسونده ک قسطش 4میلیونه مثلا 80 میلیون قسطش دو میلیونه تقریبا اینا گزینه هاشه اما فقط میتونیم یکی از اینارو انتخاب کنیم و بگیریم

من سه سال پیش ۲۵گذاشتم ۵۰برداشتم  سوای اینکه چقد اذیت کردن وام و بدن افتضاح بود اسمش۴ درصده ام ...

من چهل تومن گذاشتم گفتن ۳ ماه باید بمونه ولی پولم بلوکه نیس قابل برداشته

من چهل تومن گذاشتم گفتن ۳ ماه باید بمونه ولی پولم بلوکه نیس قابل برداشته

ب من گفته بودن قابل برداشته پول قرار بود دوماه بمونه ۵ماه نگه داشتن اینقد روال وام و طول دادن وام و ک ریختن گفتن پول خودت بلوک هست 

وامم ۴ ساله بود بازپرداختش

من سه سال پیش ۲۵گذاشتم ۵۰برداشتم  سوای اینکه چقد اذیت کردن وام و بدن افتضاح بود اسمش۴ درصده ام ...

عزیزم شما تسویه کردی بعد ۲۵ تومن خودت آزاد شد؟ من به همین روش ۱۵۰ گذاشتم ۳۰۰ وام گرفتم واقعا شرایط بدی داشتیم و هیچ گزینه دیگه ای نداشتیم. ولی فکر نمیکردم تا ۴ سال پولمون بلوکه بشه. به نظرت بعد دو سال میشه تسویه کنیم؟

عزیزم شما تسویه کردی بعد ۲۵ تومن خودت آزاد شد؟ من به همین روش ۱۵۰ گذاشتم ۳۰۰ وام گرفتم واقعا شرایط ب ...

بعله ازاد شد 

دقیقا ماهم نمیدونستیم پولمون قراره بلوک شه 

اگر ۴ ساله برداشتین سه سال باید ورداخت اقساط داشته باشی سال اخر میتونی زودتر تسویه اش کنی