2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4224 بازدید | 278 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وایی چقدر حرفت حرف منه همه از دور قضاوت میکنن وقتی وارد دنیا اش بشن فقط میتونن قضاوت کنن 

افرین دقیقا من هیچ وقت زیاد واکنش نشون نمیدم چون یه زمانی خودمم کاملا با اینکه اصلا پسرا رو نمیشناختم خیلی جبهه داشتم مقابلشون ولی از روزی که ارمی شدم هرکی هرچی گف گفتم اول برین بشناسینشون بعد بیاین 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
تو منی یا من تو منم حس جبهه خاصی روشون داشتم ولی بعد که شناختم شون نظرم کامل عوض شد 

افرینننن میدونیی ادم از دور ارمی می بینه کسی که ارمی نیس اصلا نمی تونه ذره ای از احساسی که ما داریم درک کنه واس همین از دور موجودات بی منطقی به نظر میایم که فقط به خاطر ویژال پسرا دوسشون داریم ولی واقعا از نزدیک قضیه مرگ و زندگیه انگار که زندگی به قبل و بعد بنگتن تقسیم میشه

آفرین  جز تایید حرفات چیزی ندارم واقعا

🤣 

واییی میدونیی دیشب چه خوابیی دیدمممم😎😏

لابد جیمینوو

😂😂😂 نه همشونو 

داشتم تو خواب گریه میکردم هوبی اومد نزدیک شاید باورت نشه تو خواب با خودم میگفتم لعنتی لبخندای سان شاینمون حتی تو خوابم حالمو خوب میکنن🥲