2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 278 پست
🤣🤣🤣عا بابا مامانم یبار گفت اینا چین تورو خدا خونمون دعوا شد رفتم جلو جدا کنم یهوو مامانم کاسه کوز ...

😂😂😂😂😂😂😂ببینن پاره شدممم😂😂

همسر من وقتی فهمید ارمی شدم اسمش یادش نبود برگشته میگه به به تو هم ارتشییی شدی 🤣🤣

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تایلندی شو دیدم دیگه کره ای شو ندیدم  بعدشم اون موقع خز بوده از کیم بوم گرفته تا لی مین هو

داری خیانت میکنی 😂😂😂اگه روش کراشی همه جوره در همه زمان ها باید باشی😂😂

😂😂😂😂😂😂😂ببینن پاره شدممم😂😂 همسر من وقتی فهمید ارمی شدم اسمش یادش نبود برگشته میگه به به تو ...

🤣🤣🤣بخدا حالا اون وسط دعوا سره پوسترای بی تی اس بودا منو دید نمیدونم لی مین هو رو از کجا اوردد

واییی🤣🤣شوهرت ک خیلی خوبهههههه چند سالته؟

هینوگ شیک توش بوددد  کره اعیش فیلم نامش صعیفه ولی خوووو ارزش یبار دیدنو دارع

باباااا مامان من با پسران برتر از گل کیدارمر شد چی چیو ضعیفه؟ 😂

😂😂نههه نمیشه اینا هر چی سنشون بیشتر میشه مثل قورمه سبزی جا افتاده تر میشن

از شدت حقی که نواختی کمرم خم شد😂😂😂😂😂

باباااا مامان من با پسران برتر از گل کیدارمر شد چی چیو ضعیفه؟ 😂

ببین من کلن خیلی فیلم بازم پسران برتز از گل در مقابل زیبای حقیقی هیچه واقعن یا درمورد عشق حقیقی یا خاستگاری تجاری یا شادی یا خنده در وایکیکی