2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 278 پست
😂راست میگی ما هموناییم که برای کنسرت به فکر فروش کلیه میوفتیم عشق مون حقیقی تره😂

افرین بیا اینجوری فک کنیم و کمتر فشار بخوریم😂😂😂😂😭 

ولیییی میدونیی از چی بیشتر فشاری شدممم فک کن پول کنسرت یونگی رو داشته باشی هیچ بری کنسرت هیچ دیقا یه قدمیییی مکنه لاین بشینیییی هرچارتا رو ببینیییی 

من امروز خیلی فشاریی شدممم سر این

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچها کسیتون ک شکر خدا رو بچم کراش نیس؟ پارک هیونگ شبک رو میگم🥲🥲بابا خنده هاششش

😏😏😏فک کن یه درصد نباشیم لنتی 

🤣🤣🤣🤣🤣واییی نمیده ب من ک خواهرشم پیکسل قرص میده تایم میگیره و تعهد ک سالم بر گردونم

😂😂عاشق خواهرت شدم حق مطلب ارمی بودن با جون و دل ادا کرده

سه تا سریالاشو دیدم  دوبونگ سون موسیقی متن و شادی

شکوفایی جوانی ما رو ندیدی؟

🥲گمشین این دیه برا خودمه پدسگگگ خندددش دیونه کنندس

من تازه موسیقی متن شماره یکو دیدم

😂😭لعنتی کراش چیه عشق مه کلا عاشق یه سری از اوپاهام که فعلا درصد لی دونگ ووک و پارک هیونگ شیک از همه بیشتره

😂😂عاشق خواهرت شدم حق مطلب ارمی بودن با جون و دل ادا کرده

🤣🤣🤣عا بابا مامانم یبار گفت اینا چین تورو خدا خونمون دعوا شد رفتم جلو جدا کنم یهوو مامانم کاسه کوزه هارو سر من شکوند گفتتت توعم ک عاشق لی مین هوی🤣🤣🤣وای از لی مین هو خوشم نمیادا ولی تنها بازیگر کره اعی ک میشناسه

من تازه موسیقی متن شماره یکو دیدم 😂😭لعنتی کراش چیه عشق مه کلا عاشق یه سری از اوپاهام که فعلا درصد ...

هیونگ شیک تنها عخشمه🥲🥲🥲لعنتیییییی یمدت بک گراندم بود رلم حسودیش شددددد درش اورد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز