2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 278 پست
اصننن درکشون نمیکنم 😒تا یه چی ریل میشه میگنن اهااا وقتشه جداشون کنیم 💔

بخدا این مرتیکه کارشه عوضی

ینی چه اخه با بچه هام اینکار و میکنی

ایم یانگ اند ریچ تال اند هندسام کاریزما باس ریکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت 🤣🤣🤣حالا بگمت من کوله دانشگام و جامدادیو کلاسورم طرح بی تی اسه  فک کن استادم با ۳۸سا ...

😭😭😭الان منم دارم عرررر میزنمممممم لنتییییی 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
😂به خداوندی خدا یه ماگ یه پیکسل و یک عدد پوستر جهازم بود که پیکسله که جیمین بود گم شد

قلبم درد گرف😒😂😂

بخدا این مرتیکه کارشه عوضی ینی چه اخه با بچه هام اینکار و میکنی

حالا جالبیش اینجاس با بقیه هرطورررررررر شیپی بشن مشکلی ندارع حتی خودشونمم نشون میدن ولیییی با اصلیاا نمیشه نهه

🤣🤣وایی من یدرصد دوز آرمی بودنم کمتره خواهر کوچیکم کک اتاقشون از بنرو پوستر خفه کرده من صبا با صدا ...

لنتییی تو یه خوشش شانسس لنتیی هستیی تو خانواده اونم خواهرت آرمیهههه 😭

😂ینی میگم وضعم بده در راه بنتگن فقیرم متوجه ای؟ حتی پیچ هم ندارم گمونم خیلی کم کاری کردم هی

عوضش عشق ما به بنگتن بزرگتره 😂😂😂😂بی ریاترههه

😂میشه خواهرش شم؟ بهم پوستر قرض بده 

دیگه فهمیدم چقد وضعت خرابه😂

2790
2778
2791
2779
2792