2777
2789
عنوان

لنتییی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 278 پست
🤣🤣🤣بخدا حالا اون وسط دعوا سره پوسترای بی تی اس بودا منو دید نمیدونم لی مین هو رو از کجا اوردد ...

😂😂😂مهم نیس همش تقصیر توعه🤣🤣🤣

من ۲۱ سالمه 

وایب کجاش خوبههه با داداشم دس به یکی کردن همش حرصم میدن 😂 ولی هرچیه زیاد کار نداره تازه امروز اومده میگه منم فن بلک پینک میشم اصن😂😂بهش میگم نهه هرکی میخوای استن کن این یکوو نههه با این سر جنگ دارم من 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🤣🤣🤣🤣وای ببین هیستوری کرومشو دیدم رفته بود سرچ کرده بوددد بعد بهم میگفت توروخدا اون از من بهتره؟ ...

میگفتیی هزار بار بهترتر,🤣🤣

ببین من کلن خیلی فیلم بازم پسران برتز از گل در مقابل زیبای حقیقی هیچه واقعن یا درمورد عشق حقیقی یا خ ...

ولییی از نظر من وینچنزو و تولد دوبارهه و زیر چتر ملکه و عاشقان ماه و گابلین یهه چییززز دیگه بودنننن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 لعنتی پاره شدم

🤣🤣🤣🤣🤣😨یمدت ک این لی مین هو رو از پشت تلفن از مامانم شنید میگفت بخدا از لی مین هو ک بهترم🤣🤣🤣رلم ته ریش دارا میگفت تهش مجبورم میکنی بزنم صافف شم

سوال: چگونه پارک هیونگ شیک شویم؟ راه های تضمینی هیونگ شیک شدن هیونگ شیک چند سالشه چگونه فکر پارک ...

واییییی جرررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سوال: چگونه پارک هیونگ شیک شویم؟ راه های تضمینی هیونگ شیک شدن هیونگ شیک چند سالشه چگونه فکر پارک ...

سوال 

آنها چه دارند که من ندارم

من چه گناهی کردم 

😭😭😭دوست دخترم اونو میخواهد منو نمیخواهد تاپیک ددی سایت

سوال  آنها چه دارند که من ندارم من چه گناهی کردم  😭😭😭دوست دخترم اونو میخواهد منو نمی ...

وایییی 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂مهم نیس همش تقصیر توعه🤣🤣🤣 من ۲۱ سالمه  وایب کجاش خوبههه با داداشم دس به یکی کردن ...

🤣🤣🤣باز خوبهههه درینحده داداشه من ک اهنگای شجریانو داده هوش نصنویی با صدای بی تی اس قشنگ میره در اتاق خواهرم میگه بیااا سنتی کار شدن

عرر انقد فیلم دیدم اسماشون یادم نی

اگه انقد عاشق لی مینهو نبودی الان یادت بودن🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣باز خوبهههه درینحده داداشه من ک اهنگای شجریانو داده هوش نصنویی با صدای بی تی اس قشنگ میره در ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جررر خوردم 

سوال  آنها چه دارند که من ندارم من چه گناهی کردم  😭😭😭دوست دخترم اونو میخواهد منو نمی ...

🤣🤣🤣🤣 نننن بخدا بدنسازه سرچ کرده بود هیکل پسران کره اعی؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وایی فقط میخاست ثابت کنه بهتره خودش

2790
2778
2791
2779
2792