2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگم چرا مثل قبلا نازمونمیکشی میگه حوصله ندارم گفتم تازگیا؟

میگه من ببخشید اینا نمی گم ادم قهربودنی باید بغل کنه فراموش کنه گفتم خوبه نه ببخشید نه حرف زدن راجب اون موضوع هیچی فقط بغل اون مشکلم آدمو بترکونه 

منتظرم بیاد سمتم بگم برو اما اصلاسمتم نمیاد که بگم هه

وای خیلی ناراحت شدم کاش توهم از یه مردی تعریف میکردی الکی حرصش می دادی می گفتی فلانی چقد جذابه حیف ش ...

میدونی چیه من ازین اخلاقا ندارم که جلوی همسرم از مرد دیگه ی تعریف کنم بخاطر غرورش میگم بزا فکر نکنه کمبودی داره یا داره مقایسه میشه با من چشمم دنبال کس دیگه یه. ولی اون بیشعور بارها اینجوری کرده امروز بهش گفتم من مراعات تورو میکنم یبارم خوب کسی رو نگفتم. میدونی از چی دلم گرفت ازینکه فقط نگفت دختره خوشگله. باجزییات گفت خوش هیکل خوش قیافه خوش تیپ سفید و... منم بهم ریختم ازینکه منم هم خوش هیکل وخوش قیافه م ولی بیارم ازم اینجورب تعریف نکرده

میدونی چیه من ازین اخلاقا ندارم که جلوی همسرم از مرد دیگه ی تعریف کنم بخاطر غرورش میگم بزا فکر نکنه ...

وااااای شاید داره الکی میگه ببینه چیکارمیکنی 

خب ما زنا مگه دل نداریم غرورنداریم که اونا میگن

بچه ها یه سوال می پرسم ببخشید  چرا ببخشید فقط رابطه خواستنی میاد وقتایی که قهریم اما کارشوکه م ...

حالا خوبه واس همونم سمتت میاد این خودش یه امتیازه برات. مال من سرده احساس نیازم نمیکنه

حالا خوبه واس همونم سمتت میاد این خودش یه امتیازه برات. مال من سرده احساس نیازم نمیکنه

جدی میگی ینی این خوبه؟

آخه خیلی ناراحت میشم همیشه قهربودنی یاداون چیزاافتادنی میاد نمیاد بگه چرا گریه میکنی نمیادارومم کنه دارم دق میکنم

برای اولین بار بهم گفت اگه نه بگی میرم جای دیگه انقد گریه کردم ینی چی آخه اگه یه روز اون چیز نباشه آدم باید خیانت کنه بعد گفت منظورم فیلم اینا بود گفتم منظورت میدونم چی بود

وااااای شاید داره الکی میگه ببینه چیکارمیکنی  خب ما زنا مگه دل نداریم غرورنداریم که اونا میگن

نه شوخی نمیکرد، یکم بهش نخ دادم همچین تعریف میکرد از یارو منم باهاش دعوا کردم کلی بهش توپیدم اومده بود ناز کشی گفتم نمیخوام صداتم بشنوم دلمو شکستی با اینکه من اینه مراعاتتو میکنم که حس کم بودن و بد بودن بهت دست نده ولی تو اینجوری من خورد میکنی.  حالا زنیکه خونه خراب کن رفته زن دوم یه مرد پیری شده، اینم میسوخت میگفت مرده گولش زده گفتم زنه انقد خراب بوده رفته تو زندگی یه زن دیگه بخاطر پول حالا تو میگی گول خورده