2789
خیلی بده بخدا اولش انقدنازتوبکشه بهوولت کنه الان آقا نشسته فیلم نگا میکنه دارم میترکم

برا منم اون اولا منو انقددد دست نیافتنی و بالا میدید حالا جامون عوض شده من اونو از خودم سر میبینم از بس اعتماد بنفسمو گرفته.  الانم قهرم باهاش، دیروز از یکی از همکارای خانمش همچین تعریف میکرد انگار یارو حوریه بهشتیه حرص میخورد که زن یه مرد سن بالا شده. دلم شکست حرفایی که چن سالهمن ارزوی شنیدنشو دارم و خودشم میدونه لایقش هستمو یبار به زبون نیاورده فقط بخاطر اینکه من احساس خوب بودن نکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشکلم همینه من انقد مغروربودم چرابااین  یه جوردیگم اصلا هیچ کس برام مهم نیست فقط اینو میخوام هی ...

هنوز اول راه هستی صبور باش

خیلیا دیدم مثل تو آرزوی مرگ میکنن ولی هنوز نمردن 

ما یه فامیل داریم 90 سالشه خواهرش از خودش کوچیک بود اون مرد این هنوز نمرده هر روز هم ارزوی مرگ میکنه

بیخیالش شو منم امروز مثلا خواستم قهر کنم برم از خونه تا برگشت ببینه نیستم  متوجه شدم جایی رو ...

من  خانوادم سرطلاق حساسن ولی بنظرم حمایتم میکنن  اما جالب اینجاست نمیتونم ۱روزازاین آدم مثلاعاشق دور باشم میمیرم

این دیگه خیلی بده

خیلییی دلم گرفته، بیرون میرم ارایشگاه یافامیل و دوست و اشنا همه بهم میگن خوشگلی بانمکی ولی اون چن ساله یبارم نگفته بهم لباس و ارایش و... هیچ واکنشی نشون نمیده ولی یجوری ازون زنه حرف میزد انگار این از همه بیشتر سوخته بود. ازش بدم اومد دلم شکست

خیلییی دلم گرفته، بیرون میرم ارایشگاه یافامیل و دوست و اشنا همه بهم میگن خوشگلی بانمکی ولی اون چن سا ...

وای خیلی ناراحت شدم کاش توهم از یه مردی تعریف میکردی الکی حرصش می دادی می گفتی فلانی چقد جذابه حیف شد زنش اینجوریه اون جوری یه چیزی میگفتی