2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی دلیل بلاکت کرده؟

مفصله

شوهر و بابام ی زمین خریدن شراکتی بعدش بابام زد زیر حرفش گفت من اون پول رو قرض داده بودم بعدش شوهرم چک خالی رو امضا کرد گفت ۵۰ میلیون برای آخر ماه ۳ بنویس ۱۱۰ میلیون رو برای آخر ماه ۴ بنویس ولی بابام تاریخاشو کشید جلو دوتاشم نوشت ۱۵

شوهرم گفت من رو وام ازدواج ها حساب بستم چرا کشیدین جلو تاریخ چک هارو

بابا گفت غریبه نیستیم تاریخ چک رو عوض میکنیم اگه نداشتی ولی بابام روز چک برگشت زد بعدش بخاطر پول رفتن شکایت و توقیف اموال در آوردن منم ناراحت بودم زنگ زدم به مادرم گلایه کردم گویا مادرم کارهایی که خودشون کردن رو ندیدن حرفای منو فقط شنیدن دیگه خانوادم محل نمیدن الانم کلا زندگیمون داغونه کارت بانکی شوهرم مسدود

توم مثل منی، منم عاشقشم، زود رنجم از رفتاراش زود دلگیر میشم قهر میکنم گریه میکنم اصلا نمیادببینه چه ...

خیلی بده بخدا اولش انقدنازتوبکشه بهوولت کنه الان آقا نشسته فیلم نگا میکنه دارم میترکم

خیلی بده بخدا اولش انقدنازتوبکشه بهوولت کنه الان آقا نشسته فیلم نگا میکنه دارم میترکم

بیخیالش شو

منم امروز مثلا خواستم قهر کنم برم از خونه تا برگشت ببینه نیستم 

متوجه شدم جایی رو ندارم خانوادمم نیستن

قدر داشته هاتو بدون