2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

من هرکیو دیدم یا اوسبیلدونگ‌پرستاری بوده یا دستیار دندون پزشک ...

بقیه ی اوسبیلدونگا هم پذیرش دارن از ایرانیا؟

مثلا اوسبیلدونگ کارمند بانک چطوره؟شنیدم ازمون ورودی داره.همین طوره؟

اره

من هرکیو دیدم یا اوسبیلدونگ‌پرستاری بوده یا دستیار دندون پزشک ...

بقیه ی اوسبیلدونگا هم پذیرش دارن از ایرانیا؟

مثلا اوسبیلدونگ کارمند بانک چطوره؟شنیدم ازمون ورودی داره.همین طوره؟

من هرکیو دیدم یا اوسبیلدونگ‌پرستاری بوده یا دستیار دندون پزشک ... بقیه ی اوسبیلدونگا هم پذیرش دارن ...

منم آوسبیلدونگ پرستاری میخوام برم

راجب بانک نمیدونم حقوقش چقدرع؟

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
من هرکیو دیدم یا اوسبیلدونگ‌پرستاری بوده یا دستیار دندون پزشک ... بقیه ی اوسبیلدونگا هم پذیرش دارن ...

زیاد پذیرش نداره 

این چیزا رو خیلی اجازه نمیدن ماها مخصوصا ک ایرانی هستیم انجام بدیم چون سیستمای اونا سراسریه 

بعد حقوقش اونقدری نیست ک بتونی زندگیو بچرخونی 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
..فک کنم از ۱۰۴۰ یورو شروع میشه. الان همه از پرستاری میرن.یعنی اوسبیلدونگای دیگه رو نمیگیرن؟

چرا میخوان ک اما پرستاری خواهانش بیشتره مثلا کنترل ترافیک هوایی حقوقش خیلیییه اما شرایطشم خیلییی سخته مقبولش همون پرستاره

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
مگه حقوقش چقدرع؟ ازمون ورودی داره؟

ازمون ورودیو نمیدونم ولی کلا برای اوسبیلدونگ حقوقا کمتر از کسایی که از طریق شرکت یا چیزای دیگه رفتن 

ولی جزو رده های پایین توش محسوب میشه و خیلی کم پذیرش میگیرن 

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...
ازمون ورودیو نمیدونم ولی کلا برای اوسبیلدونگ حقوقا کمتر از کسایی که از طریق شرکت یا چیزای دیگه رفتن& ...

سلام عزیزم.

دنبال تدریس انلاین زبان المانی ام.جایی ر‌و سراغ دارین ک از صفر بگه؟
سطح زبانم صفرع و  تا b2 میخوام بخونم.
انلاین اصلا میشه یادگرفت یا حتما باید دبیر خصوصی و حضوری گرفت؟

چرا میخوان ک اما پرستاری خواهانش بیشتره مثلا کنترل ترافیک هوایی حقوقش خیلیییه اما شرایطشم خیلییی سخت ...

سلام عزیزم‌

دنبال تدریس انلاین زبان المانی ام.جایی ر‌و سراغ دارین ک از صفر بگه؟
سطح زبانم صفرع و  تا b2 میخوام بخونم.
انلاین اصلا میشه یادگرفت یا حتما باید دبیر خصوصی و حضوری گرفت؟