marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 عنوان اوناییی ک با تجربن میشه بیاین 56 بازدید | 8 پست ی خواستگار راه دوری دارم ک من واس اهوازم ایشون تهران از همه لحاظم اوکیه بنظر شما از دوتا استان متفادت مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ راه دورو ابنا ی جورایی استرس گرفتم 😑 1402/04/04 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98038 خوب فرهنگ متفاوت هست ....این سختهراه دور راحت نمیتونی بیای پیش خانواده ات .....مسیر تهران تا اهواز به شدت طولانی هستباید همه جوانب رو بسنجی ببینی میتونی کنار بیای
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 خوب فرهنگ متفاوت هست ....این سخته راه دور راحت نمیتونی بیای پیش خانواده ات ..... مسیر تهران تا اهو ... اخه از همه نظر خوبه نمیدونم یکمی سردرگممم 🤦🏻♀️ی خواستگار خوب بود ک ابنم راهش دوره
nyaz555 عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 4008 واقعا شما تجربشو داشتین؟ من با خانوادم نیم ساعت فاصله دارمدر عذابم عذابغریبی سختهتک و تنها و فاصله دور، الانو نبین طرف نازتو میکشه یا دورت و برت مباد فردا روز میچسبه به کار و شب و روز تنهاییکاری داشتی باشی کسی نیست پیشت، سواستفاده شوهر و خانوادشم خیلی بیشترهولی شهر خودت یه چیز دیگست.
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98038 اخه از همه نظر خوبه نمیدونم یکمی سردرگممم 🤦🏻♀️ی خواستگار خوب بود ک ابنم راهش دوره چیزهای دیگه حالا کنار بیایباید ببیتی فرهنگاا چقدر متفاوتهتفاوت فرهنگی گاهی سخته واقعاحتی ممکنه یه رفتار عادی در فرهنگ شما در فرهنگاونها زشت باشه یا برعکس فرقی ندارهبیشتر بشناس بالاخره حرف میزنین دیگه
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 چیزهای دیگه حالا کنار بیای باید ببیتی فرهنگاا چقدر متفاوته تفاوت فرهنگی گاهی سخته واقعا حتی ممکن ... آره باید یکم بیشتر وقت بگذرونیم ببینم بشناسمش بیشتر
marallllljooon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5607 من با خانوادم نیم ساعت فاصله دارم در عذابم عذاب غریبی سخته تک و تنها و فاصله دور، الانو نبین طرف ... اینم واقعا درسته 🤦🏻♀️