2777
2789
عنوان

مشکل پسرم

407 بازدید | 43 پست

من میخام براش دعا بگیرم زیاد میترسه از تنهایی

۹ سالشه 

بعد خود بچه رو هم باید ببرم

چجوریه کسی اطلاع داره من باید چیکار کنم

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

والا شهر ما ک خود طرف نبری فقط اسم مادر و بچه بگی دعا میدن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از چاله درمیاری بیوفته تو چاه؟

ترس از تاریکی طبیعیه

من بچه هم داشتم اما باز میترسیدم

خوب موقع شب چراغ خواب بذار

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

پسر منم همين سنه، از تنهايي خوابيدن به شدت مي ترسيد و حتي دچار تكرر ادرار هم مشد مثلا ميگفتيم برو اتاقت بخواب در عرض نيم ساعت ١٠ بار ميرفت دستشويي، بردم پيش مشاور روانشناسي و الان خوب شده ولي بعضي روزها مياد پيش ما ميخوابه

این چع طرز تفکریه؟فقط کامنتا...😐

از مادرای نسل جدید واقعا توقع نداشتم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

نکن عزیزم

بچه را جنی نکن

این کارا چیه

می دونید هر وقت اسم کسی را با اسم مادرش بپرسیدند یعنی می خواند با اجنه ارتباط بگیرند؟

نرید طرف این چیزا

چرا از خدا و قرآن کمک نمی گیرید؟

چرا از ولایت خدا خود را خارج می کنید و میرید تحت ولایت شیطان؟

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚