2777
2789
عنوان

مشکل پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 43 پست

دعا یه مشکلت را تا مدتی حل می کنه ولی در عوض ده تا دیگه گره کور و مشکل و بیماری خاص و اعصاب خوردی و ... میاره تو زندگیت...

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ندیده ولی زیاد براش تعریف کردن

خب این که عادیه 

اگه یکی برای شما هم تعریف کنه میترسی 

چه برسه به بچه 9 ساله 

از این گردنبندا که توش ایه نوشته بخر بزار گردنش

دختر مازنی

😒

ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم

نفستون از جای گرم میاد  هزینه روانشناس میدونید چقدره🤔

پس کاری که خودتون دوست دارید انجام بدید 

کامل زندگیتونو نابود کنید خیالتون راحت بشه

شمارو نمیدونم ولی من ترجیهم اینه برای مشکل بچه هام از علم کمک بگیرم 

هر چقد گرون باشه پولشو با پس انداز یا فروش طلاهم که شده تهیه میکنم چون با ارزش ترین ثمره زندگی هر آدمی فرزندشه

پس کاری که خودتون دوست دارید انجام بدید  کامل زندگیتونو نابود کنید خیالتون راحت بشه شمارو نمی ...

من روستام چجور برم روانشناس 🚶🏻‍♀️

ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم

اگه خدایی نکرده مشکل جسمی پیدا کنید چطوری میری دکترو بیمارستان؟ همونجوری

😐😐

اگه خدایی نکرده مشکل جسمی پیدا کنید چطوری میری دکترو بیمارستان؟ همونجوری

خانومی ک ادعای عاقل بودن داری رفتم پیش روان شناس ۳۰۰ پول دکتر 

۱۴۰ پول آژانس دادم 

آخرم گفت پسرت خودش کم کم فراموش کنه این موضوع رو 😒😒

روانشناس کاری نمیتونه بکنه

پس کاری که خودتون دوست دارید انجام بدید  کامل زندگیتونو نابود کنید خیالتون راحت بشه شمارو نمی ...

😊😊😊تحویل بگیر 

همچین میاید با اعتماد به نفس صحبت میکنید

انگار صد تا بچه بزرگ کردید