من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
پس قشنگ برو پیش این دعانویس ها و بچه و روح و روانش را با دست خودت نابود کن دور از جونش
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه. 🤲❤💚
خودت باهاش حرف بزن ، بگو بهش خدا از همه قدرتمند تره و وقتی احساس ترس داشتی بسم الله الرحمن الرحیم بگو ، نیاز به دعا و اینا نیست، یه مدت هم تنهاش نذار تا از سرش بیفته
توبه کن و در سختی ها فقط از خدا و نماز و صبر کمک بگیر
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه. 🤲❤💚
خسته شدم بخدا ۵ ماهه اینطوریه خوب بشو نیست کلی دعا خوندم براش حرز امام جواد گرف ...
ببرش پیش روان شناس