2777
2789
عنوان

مشکل پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 43 پست

عزیزم خودتو در گیر دعا واینا نکن اگه آدم خوبی باشه آیه الکرسی می نویسه 

آدم بدی باشه با دعا نوشتن بیشتر درگیر میشی 

به جاش ببر پیش روانشناس 

نذار فیلم ترسناک ببینه 

با بزرگتر از خودشم نذار تنها باشه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جن و اینجور چیزا 

پس قشنگ برو پیش این دعانویس ها و بچه و روح و روانش را با دست خودت نابود کن دور از جونش

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

نکن عزیزم بچه را جنی نکن این کارا چیه می دونید هر وقت اسم کسی را با اسم مادرش بپرسیدند یعنی می خو ...

خسته شدم بخدا ۵ ماهه اینطوریه 

خوب بشو نیست 

کلی دعا خوندم براش 

حرز امام جواد گرفتم بستم به بازوش گم کرد 

بارها ایت الکرسی و چهارقل به بازوش بستم خوب نمیشه 

ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم

خودت باهاش حرف بزن ، بگو بهش خدا از همه قدرتمند تره و وقتی احساس ترس داشتی  بسم الله الرحمن الرحیم بگو ، نیاز به دعا و اینا نیست، یه مدت هم تنهاش نذار تا از سرش بیفته

اللهم عجل لولیک الفرج 

قبلا براش دعا نگرفتی؟

یا برای خودت و شوهرت؟

اگر آره

این ترس نتیجه همون دعاگرفتن هاته

توبه کن و در سختی ها فقط از خدا و نماز و صبر کمک بگیر

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

ولا خواهر منو واسش دعا کردن بیشتر میترسه فقط شبا میترسه یا کلا

همیشع 

ماهلین قشنگم میدونم خیلیییییییییی ترسیدی دلبرجان به اندازه یک اتشفشان ترسیدی ولی حالا من اینجا هستم تا پیشت باشم بغلت کنم بوست کنم نوازشت کنم و بهت قوت قلب بدم خیلیییییییییی دوست دارم مامانی خیلی فداتشم

خسته شدم بخدا ۵ ماهه اینطوریه  خوب بشو نیست  کلی دعا خوندم براش  حرز امام جواد گرف ...

ببرش پیش روان شناس

دعا نویسی و دعا گرفتن در دین اسلام حرامه یعنی شما با این کارتون فعل حرام انجام میدید که مطمئنن آثا ...

نفستون از جای گرم میاد 

هزینه روانشناس میدونید چقدره🤔

نکن عزیزم بچه را جنی نکن این کارا چیه می دونید هر وقت اسم کسی را با اسم مادرش بپرسیدند یعنی می خو ...

احسنت که حق گفتی، وقتی خدا هست ، طرف این چیزا رفتن گناهه یعنی از قدرت خدا ناامید شدن

اللهم عجل لولیک الفرج 
یعنی تا حالا دیده که میترسه

ن ندیده ولی زیاد براش تعریف کردن