2777
2789
عنوان

کادو عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 78 پست
اون زمان مگه غذا پرسی چند بوده که میگی هزینه زیاد؟!  دیه خودت میدونی 🤷‍♀️

عزیزم ما اون زمان برای هر مهمان حدود ۴۰۰ تومان هزینه پذیرایی دادیم با عرض شرمندگی، یعنی من هنوز بعد ده سال ناراجتم بخاطر ریخت و پاش و هزینه الکی ولی دیگه چه کنم که فایده ای نداره 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایی من سال ۹۶ ۱۰۰ تومان داد خخخخ

ببین میدونی من میگم اونا هرچقدر دادنودستشون درد نکنه رو سر من ، ولی اگه من انتظار نداشتم اونا کادو درست و حسابی و مفصل بدن اوناهم الان نباید از من انتظار داشته باشن 

وا خوب برو  احساس میکنم خسیس هستی

دیگه هرکسی یه برداشتی میتونه داشته باشه ، شماهم آزادی عزیزم ،ولی من کسی برام کاری کرده باشه تا جبران نکنم حتی بیشترش رو ، بیخیال نمیشم اما از اینکه کسی بخواد منو احمق فرض کنه بدم میاد متاسفانه 

ببین میدونی من میگم اونا هرچقدر دادنودستشون درد نکنه رو سر من ، ولی اگه من انتظار نداشتم اونا کادو د ...

دقیقا خوب دایی بزرگ من انقدر داد منم به عروسش همینقدر دادم،وای پدر شوهر من ۱۵۰ داد ابرومون برد نکرد به شوهرم بکه پول نداره برادرشوهر عوضیم همه پولاشو گرفته بود،عمو ۲۰۰ به بالا دادن و دایی وسطیم ۳۰۰ اونوقت پدر داماد ۱۵۰

دقیقا خوب دایی بزرگ من انقدر داد منم به عروسش همینقدر دادم،وای پدر شوهر من ۱۵۰ داد ابرومون برد نکرد ...

خیلییییی ضایعست بخدا ، البته با همه ی این احوالات من هنیشه زبونم برای خانواده همسرم بیچاره ها درازه ولی خب آدم بد نیست یه جاهایی کلاهشو قاضی کنه  بنظرم 

دیگه هرکسی یه برداشتی میتونه داشته باشه ، شماهم آزادی عزیزم ،ولی من کسی برام کاری کرده باشه تا جبران ...

بابا سال ۹۲ بنده خدا کادو بهت داده خوب هم بوده نسبت به اون زمان

حالا هم وظیفته عروسیشون بری و کادو هم بدی

عاشقتونم بچه های گلم
بابا سال ۹۲ بنده خدا کادو بهت داده خوب هم بوده نسبت به اون زمان حالا هم وظیفته عروسیشون بری و کادو ...

نمیدونم والا هنوز گیج و گنگم،احتمالا میرم و ۳۰۰ میدم من یه نفرم همسرم که رفته سفر نیست اصلا 

اسی برو و همون۳۰۰بده.

بعدشم حالا داییت اون زمان هر چقدر داده الان مامان بابات که میشن عمه و شوهر عمه دارن جبران میکنن و کادوی سنگین میدن.از شما توقع ندارن مثه بزرگترا چند میلیون کادو بدی.

نیازی نیست شما کادوی داییت رو جبران کنی.در حدی که خودت دوست داری بده.