سلام ، وقت بخیر ، دوستان شما اگر عروسی پسردایی تون دعوت باشید ، همسرتون هم نباشه ، ضمن اینکه پدر و مادرتون هم برای عقد کادو دادن هم عروسی کادو خوب میدن ، دایی تون هم برای عروسی شما مبلغ کمی هدیه داده باشه ، برای عروسی پسرش خودتونم هدیه جداگانه میدید ؟ اگه بله جه مبلغی ،
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خیلییییی ضایعست بخدا ، البته با همه ی این احوالات من هنیشه زبونم برای خانواده همسرم بیچاره ها درازه ...
خوب من چیزی نگفتم ولی خدایی کار بدی کردن من اگر حرفی بزنم مادرشوهرم ادمو پاره میکنه شوهرم خودش با اینا میدونه چطور باشه ،ای بابا فقط شوهرم برام اهمیت داره ولی خدایی ضایعم کردن
خوب من چیزی نگفتم ولی خدایی کار بدی کردن من اگر حرفی بزنم مادرشوهرم ادمو پاره میکنه شوهرم خودش با ای ...
نه بابا منکه اصلا هیچ وقت از پول و کادو و این چیزا جلوشون نگفتم تو این ده ساله ولی کلا اینجوریم نیستم که بگم چون سطح مالیشون از ما بالاتر بوده پس من باید بشم یه عروس توسری خور و ساکت، هرچند خداوکیلی آدمای خوبین من ازشون راضیم حداهم ازشون راضی باشه ان شالله
اونها تیلیاردرن دو تا پسر قبلیش هم همینجور بودن ۲۳ مدل غذا و دسر و مخلفات داشتن
ادم هرچقدرم ثروتمند باشه این هزینه ها واقعا اصراف و ولخرجی هستش ، من همون زمان هم میگفتم ولی خانواده همسرم متاسفانه قبول نکردن ، البته بقول شما خب دارن و خرج میکنن ولی بازم من نمیپسندم
صددرصد کادو میدم پدر مادرم بمن ربطی ندارن شماهم کم بده
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب