2777
2789
عنوان

کادو عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 78 پست

ما هم پنج شنبه رفتیم عروسی پسر عموی شوهرم

سه شبانه روز هم توی باغشون بودیم با بهترین امکانات و پذیرایی

خیلی پولدارن ولی ما در حد خودمون یه تومن دادیم

حداقل خرج عروسیشون دو،سه میلیارد بود

عاشقتونم بچه های گلم
اسی برو و همون۳۰۰بده. بعدشم حالا داییت اون زمان هر چقدر داده الان مامان بابات که میشن عمه و شوهر عم ...

اره عزیزم فکر کنم همین بهترین راهه، ممنونم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلییییی ضایعست بخدا ، البته با همه ی این احوالات من هنیشه زبونم برای خانواده همسرم بیچاره ها درازه ...

خوب من چیزی نگفتم ولی خدایی کار بدی کردن من اگر حرفی بزنم مادرشوهرم ادمو پاره میکنه شوهرم خودش با اینا میدونه چطور باشه ،ای بابا فقط شوهرم برام اهمیت داره ولی خدایی ضایعم کردن

منم همینو میگم ، میگم این پولا تو این دوره زمونه چیزی نیست ، اوناهم میدونن ما داریم شکر خدا ، اگه بر ...

عزیزم چون مادرتون دارن کادو میون و شما تنها میری همون ۳۰۰ بدی خوبه

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

سال۹۲ سکه تمام ۱۵۰۰بوده.

داییت یک دهم سکه کامل برات کادو آورده.

حالا الانم یک دهم سکه کانل میشه۲۵۰۰تا ۳ تومن.

که مامان بابات دارن زحمتشو میکشن‌.

شما خودتو درگیر نکن.

عروسی هم برو اگه نری خیلی ضایعس

ما هم پنج شنبه رفتیم عروسی پسر عموی شوهرم سه شبانه روز هم توی باغشون بودیم با بهترین امکانات و پذیر ...

ان شالله همه ی جوون ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن ، اوناهم مثل ما چند سال بعد پشیمون میشن از هزینه ی بالا و اضافی که کردن 😔

ان شالله همه ی جوون ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن ، اوناهم مثل ما چند سال بعد پشیمون میشن از هزینه ی با ...

اونها تیلیاردرن

دو تا پسر قبلیش هم همینجور بودن

۲۳ مدل غذا و دسر و مخلفات داشتن

عاشقتونم بچه های گلم
خوب من چیزی نگفتم ولی خدایی کار بدی کردن من اگر حرفی بزنم مادرشوهرم ادمو پاره میکنه شوهرم خودش با ای ...

نه بابا منکه اصلا هیچ وقت از پول و کادو و این چیزا جلوشون نگفتم تو این ده ساله ولی کلا اینجوریم نیستم که بگم چون سطح مالیشون از ما بالاتر بوده پس من باید بشم یه عروس توسری خور و ساکت، هرچند خداوکیلی آدمای خوبین من ازشون راضیم حداهم ازشون راضی باشه ان شالله

ان شالله همه ی جوون ها خوشبخت و عاقبت بخیر بشن ، اوناهم مثل ما چند سال بعد پشیمون میشن از هزینه ی با ...

اره دقیقا من پدرم فوت شدن من دیگه دلم نیومد عروسی بگیرم پول عروسی رو با وام ازدواج‌....خونه خریدم الان هم خیلی از کاری کردم راضیم 

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
اونها تیلیاردرن دو تا پسر قبلیش هم همینجور بودن ۲۳ مدل غذا و دسر و مخلفات داشتن

ادم هرچقدرم ثروتمند باشه این هزینه ها واقعا اصراف و ولخرجی هستش ، من همون زمان هم میگفتم ولی خانواده همسرم متاسفانه قبول نکردن ، البته بقول شما خب دارن و خرج میکنن ولی بازم من نمیپسندم

اره دقیقا من پدرم فوت شدن من دیگه دلم نیومد عروسی بگیرم پول عروسی رو با وام ازدواج‌....خونه خریدم ال ...

خدل رحمت کنه پدرتون رو ، مدری که حتی وقتی نیست برای بچه اش خیر و برکت و عاقبت بخیری داره ، ان شالله همیشا شاد و تندرست باشید 

خدل رحمت کنه پدرتون رو ، مدری که حتی وقتی نیست برای بچه اش خیر و برکت و عاقبت بخیری داره ، ان شالله ...

مرسی خدا خوموادتونو واستون حفظ کنه عزیزم

صددرصد کادو میدم پدر مادرم بمن ربطی ندارن شماهم کم بده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب