2777
2789
عنوان

کادو عروسی

1132 بازدید | 78 پست

سلام ، وقت بخیر ، دوستان شما اگر عروسی پسردایی تون دعوت باشید ، همسرتون هم نباشه ، ضمن اینکه پدر و مادرتون هم برای عقد کادو دادن هم عروسی کادو خوب میدن ، دایی تون هم برای عروسی شما مبلغ کمی هدیه داده باشه ، برای عروسی پسرش خودتونم هدیه جداگانه میدید ؟ اگه بله جه مبلغی ،

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بستگی داره دایی کی داده باشه  وچه مبلغی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه متاهل باشم بله کادوی جدا میدم. ولی یه چیز کوچیک. همینجوریشم‌ما کادوهای خیلی بزرگ یا مبلغ زیاد نمیدیم. 

هر کسی  به وضعیت فامیلی و اقتصادی خودش باید نگاه کنه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
حداقلش باید به اندازه پول شام بدی

اخه میگن عروسی شون مفصله ، البته ناگفته نماند عروسی ماهم در دوره خودش خیلیییی لاکچری بود متاسفانه ۳مدل شام داشتیم و بهترین میوه و شیرینی ولی داییم برای من ۱۵۰ تومان گدآشتن سال ۹۲

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من برای پسرعمم و دخترعمم گردنبند طلا بردم متاهلم تو اگه مجردی لازم نیست بدی اگه متاهلی درحد تواناییت بده 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
من میگم ۱۵۰ بدم کافیه مادرم میگه نه کمه اخه عروسی پرخرجی دارن ظاهرا

ن دیگه اون سال ۹۲ ۱۵۰ دادا حداقل تووباید الان ۵۰۰ رو بدی همون رو بدی زشته

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
اخه میگن عروسی شون مفصله ، البته ناگفته نماند عروسی ماهم در دوره خودش خیلیییی لاکچری بود متاسفانه ۳م ...

نه دیگه در حد اینکه پول شامتو بدی کافیه .

با هر کسی مثل خودش

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده