سلام ، وقت بخیر ، دوستان شما اگر عروسی پسردایی تون دعوت باشید ، همسرتون هم نباشه ، ضمن اینکه پدر و مادرتون هم برای عقد کادو دادن هم عروسی کادو خوب میدن ، دایی تون هم برای عروسی شما مبلغ کمی هدیه داده باشه ، برای عروسی پسرش خودتونم هدیه جداگانه میدید ؟ اگه بله جه مبلغی ،
چند نفر اومدن تو عروسیتون از خانواده این دایی اینم باید خساب کنید تا جایی که من میدونم تو شهر ما پول یه پرس غذا تو تالار امسال داره از ۲۰۰تا۲۵۰ بامیوه و شیرینی هزینه میشه .البته بسته به نوع شهر فرق میکنه .حالا حساب کن زمان خودت چقدر بوده پرسی وچن نفر از خانوادش اومدن؟بعد میتونی مبلغ معقولی درنظر بگیری
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ان شالله ، میدونی از چی ناراحت میشم ، فکر کن همه ی این فامیل دو ماه بعد عروسی یکی از پسردایی هام بود زیر ۵۰۰ کادو ندادن تازه یه شام ساده هم داشتن اونوقت هروسی ما که شد نفری ۱۰۰، ۱۵۰ دادن خیلی بین دختر و پسر فرق میذارن متاسفانه