2777
2789
عنوان

کادو عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 78 پست
خیلی خوبه  ...الان میشه یک میلیون ..به روز حسابه

خب پدر من فقط برای عقدشون ۱ونیم ملیون گذاشته عروسی محاله زیر ۲ تومن بده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اخه میگن عروسی شون مفصله ، البته ناگفته نماند عروسی ماهم در دوره خودش خیلیییی لاکچری بود متاسفانه ۳م ...

شما سیصد بده ...ربطی به شام نداره ...بعضی کم خوردند بعضی زیاد

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سال ۹۲ ۱۵۰ تومان

چند نفر اومدن تو عروسیتون از خانواده این دایی اینم باید خساب کنید تا جایی که من میدونم تو شهر ما پول یه پرس غذا تو تالار امسال داره از ۲۰۰تا۲۵۰ بامیوه و شیرینی هزینه میشه .البته بسته به نوع شهر فرق میکنه .حالا حساب کن زمان خودت چقدر بوده پرسی وچن نفر از خانوادش اومدن؟بعد میتونی مبلغ معقولی درنظر بگیری

سال ۹۲ ۱۵۰ تومان

حداقل ۵۰۰بده  نظرم رو۱تومن بودچون تنهایی ۵۰۰بده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چند نفر اومدن تو عروسیتون از خانواده این دایی اینم باید خساب کنید تا جایی که من میدونم تو شهر ما پول ...

داییم ۴ نفر بودن ، سال ۹۲ تهران ، ایشون ۱۵۰ گذاشته ما اون موقع نفری ۴۰۰ پول پذیراییمون شد

خب پدر من فقط برای عقدشون ۱ونیم ملیون گذاشته عروسی محاله زیر ۲ تومن بده 

کادو پدرت جداست .شما بده انشالله عروسی بچه هات ...تلافی میشه همیشه ...مادرشما عمه شانه ...ما عروسی دختر دختر عمو مامانم پانصد دادیم .

عروسی پسر دایی بابام پدرم هفتصد داد ...فقط دو نفر بودند...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

چند نفر اومدن تو عروسیتون از خانواده این دایی اینم باید خساب کنید تا جایی که من میدونم تو شهر ما پول ...

البته اینم اضافه کنم ک بستگی به نوع پذیرایی طرف هم هست ولی قبول کن زیر ۳۰۰ یه مقدار ضایعس چون پول یه تیشرتم نیس دیگه

فکر کنم اصلا نرم عروسی با این حساب🤣

چرا؟؟ بعداین دایی بعد۹۲هیچی عیدی تولدی نداده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کادو پدرت جداست .شما بده انشالله عروسی بچه هات ...تلافی میشه همیشه ...مادرشما عمه شانه ...ما عروسی د ...

ان شالله ، میدونی از چی ناراحت میشم ، فکر کن همه ی این فامیل دو ماه بعد عروسی یکی از پسردایی هام بود زیر ۵۰۰ کادو ندادن تازه یه شام ساده هم داشتن اونوقت هروسی ما که شد نفری ۱۰۰، ۱۵۰ دادن خیلی بین دختر و پسر فرق میذارن متاسفانه

البته اینم اضافه کنم ک بستگی به نوع پذیرایی طرف هم هست ولی قبول کن زیر ۳۰۰ یه مقدار ضایعس چون پول یه ...

اره متاسفانه انقدر اوضاع خرجا بالاس که این مبالغ چیزی نیست