سلام ، وقت بخیر ، دوستان شما اگر عروسی پسردایی تون دعوت باشید ، همسرتون هم نباشه ، ضمن اینکه پدر و مادرتون هم برای عقد کادو دادن هم عروسی کادو خوب میدن ، دایی تون هم برای عروسی شما مبلغ کمی هدیه داده باشه ، برای عروسی پسرش خودتونم هدیه جداگانه میدید ؟ اگه بله جه مبلغی ،
ان شالله ، میدونی از چی ناراحت میشم ، فکر کن همه ی این فامیل دو ماه بعد عروسی یکی از پسردایی هام بود ...
خوب ان مامانت تلافی کنه .....ولی اگر همان ۱۵۰ حساب کنی به الان میشه یک میلیون تومان و ان پانصد تومان شده سه میلیون ...مامانت دو میلیون بده....از برادرش کمتر اندازه خواهراش
هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
دنه بابا دوستان پدرشوهرم همه اون زمان ۱ تومن و ۵۰۰ تومن دادن دایی های من ۱۵۰ تومن و صد تومن ، البته من هیچ وقت انتظار ندارم از کسی ولی دوست دارم دیگران هم انتظاری از من نداشته باشن
داداش دیگه اش چقدر داده ...ان را نصف کنه بدهند...هم اندازه خواهراش ..شما هم اندازه بقیه دختر خاله پسر خاله ها ...ما هماخنگ میکنیم .همیشه پسر بیشتر از دختر میده .
هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
دنه بابا دوستان پدرشوهرم همه اون زمان ۱ تومن و ۵۰۰ تومن دادن دایی های من ۱۵۰ تومن و صد تومن ، البته ...
پدر شوهرت زیاده روی کرده بوده قرار نیست بقیه هم اونشکلی باشن بیان کل زندگیشون کادو بدن😊 بعدشم پدرشوهر میدونه داره تو زندگی پسرش خرج میشه با دایی عروس خیلی فرق داره
۲۰۰ تومن خیلی کمه طرف این همه هزینه کرده ۵روسیت من بودم زیر ۵۰۰ تومن نمیدادم و بدون پول نمیرفتم عرو ...
منم همینو میگم ، میگم این پولا تو این دوره زمونه چیزی نیست ، اوناهم میدونن ما داریم شکر خدا ، اگه برم و کم بدم که ضایس اگه برم و ندمم که خوب نیست پس کلا نرم عروسی سنگین تره