دنیامشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4290 عنوان بياييد نظر بدين 140 بازدید | 28 پست من و دوستم سر لج و لجبازي باهم قرار گذاشتيم تا ٣٤ روز هيچ ارتباطي باهم نداشته باشيم و اگر تو اين مدت من يا اون ارتباط گرفتيم ، اون فرد بايد برا طرف مقابل :١)شام بخره٢) دسته گل بخره٣) ادكلن بخره٤) كتاب بخرهعجيب نيس؟!🧐 1402/04/04 | 03:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 اشتباه کردین اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 چرا ای چه کاریه خدایی من باشم انقد مقاومت میکنم تا کم نیارمولی در اصل اشتباههعه نکنید از این کارا اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دنیامشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4290 ای چه کاریه خدایی من باشم انقد مقاومت میکنم تا کم نیارم ولی در اصل اشتباهه عه نکنید از این ... من الان در حال مقاومتم١٣ روز از ٣٤ روز مونده
دنیامشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4290 ن من با شوهرم از این قرارها میزارم هیچ وقتم عمل نمیکنین🤦♀️ ما ازدواج نكرديم١٣ روز مونده از قرارمون و هيچ كدوم پيام نداديم
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 من الان در حال مقاومتم ١٣ روز از ٣٤ روز مونده اگ تو این ۳۴ روز دوتاتونم مقاومت کنین چی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
petroo عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 5847 من الان در حال مقاومتم ١٣ روز از ٣٤ روز مونده خوبه ادامه بده موفق میشی
دنیامشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4290 اگ تو این ۳۴ روز دوتاتونم مقاومت کنین چی هر دو فعلا مقاومت كرديمنميدونم اخرش چي ميشع🫤🤣
petroo عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 5847 ما ازدواج نكرديم ١٣ روز مونده از قرارمون و هيچ كدوم پيام نداديم میدونم ازدواج نکردینی وقتایی خوبه ک دور شید تا قدر بودن همو بیشتر بدونید
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 هر دو فعلا مقاومت كرديم نميدونم اخرش چي ميشع🫤🤣 بخاطر همین میگم اشتباه کردین😀💔😂 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دنیامشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 4290 بخاطر همین میگم اشتباه کردین😀💔😂 برم پيام بدم خرج اساسي ميوفته رو دستم😂😂😂
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 برم پيام بدم خرج اساسي ميوفته رو دستم😂😂😂 ایندفعه رو مقاومت کن دیگ از این به بعد از اینکارا نکنین😂💔 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸