2777
2789
عنوان

امتحانا تموم شد و من اومدم🙂

126 بازدید | 16 پست

حدود ی ماه و ی هفته نبودم..

چه کردید دوستان دانش اموز؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندمی مگه چقدر دیر

اخر خرداد تموم شد البته

۱۱

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

معدلم ۲۰ شد اخر هفته ازمون نمونه دارم بعدش ازاااد میشم

موفق باشی عزیزم

انسانی

موفق باشییی

انسانی سخته؟ من میخوام برم تجربی

امسال بین این دو تا برا انتخاب رشته موندم آخر گفتم تجربی

دبیرستانت دولتیه؟ از مدارس شاهد اطلاع داری چجورن؟

ببخشید یه سوال یازدهم چقدر از دهم سخت تره؟

یکم😅😂

موفق باشییی انسانی سخته؟ من میخوام برم تجربی امسال بین این دو تا برا انتخاب رشته موندم آخر گفتم تج ...

اره دولتی ، نه والا اطلاعی ندارم

اره تاریخ و فلسفش یکم مشکله

مال ما10خرداد تموم شد از هفته قبل دارن کارنامه میدن مامانم بسلامتی فردا میخواد بره کارنامه منو بگیره ...

چه زودددد ، من استرس گرفتم بجات😂

2790
2778
2791
2779
2792