2777
2789
عنوان

امتحانا تموم شد و من اومدم🙂

126 بازدید | 16 پست

حدود ی ماه و ی هفته نبودم..

چه کردید دوستان دانش اموز؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معدلم ۲۰ شد اخر هفته ازمون نمونه دارم بعدش ازاااد میشم

موفق باشی عزیزم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببخشید یه سوال یازدهم چقدر از دهم سخت تره؟

یکم😅😂

موفق باشییی انسانی سخته؟ من میخوام برم تجربی امسال بین این دو تا برا انتخاب رشته موندم آخر گفتم تج ...

اره دولتی ، نه والا اطلاعی ندارم

اره تاریخ و فلسفش یکم مشکله

مال ما10خرداد تموم شد از هفته قبل دارن کارنامه میدن مامانم بسلامتی فردا میخواد بره کارنامه منو بگیره ...

چه زودددد ، من استرس گرفتم بجات😂