2777
2789
عنوان

ارث پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 56 پست
زبونی میگه میدم اما ته دلش نمیخواد بده و میخواد ماشینو بالا بکشه چون ب من میگفت ک روی ماشین ب عنوان ...

اگر ماشین سرمایه نیست حرف توی هوای داداشت سرمایست میخواد مالتو بالا بکشه حتما از وکیل یا کسی که ماهره مشورت بگیر که چجوری برگه تنظیم کنی بعد بده امضاش کنه همینطوری هم نده به قول بعضیا اول خرش کن😬 ببین آدم مجبور میشه چیکار کنه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره با زبون خوش نرمش کنید ب نامتون بزن اگه دعوا راه بندازید فک کنم لج کنه دیگ کلن نده بهتون

فعلا دارم هی کم کم به مامانم و داداشم میگم کاش بدن چون واقعا نیاز دارم

خودت حرفی نزن مادرتو‌بنداز جلو‌ تحت‌تاثیر حرفهای اونم‌ شده‌ میده   از اه مادر بترسونش

همینکارو کردم خودم زیاد چیزی نمیگم ب مامانم بیشتر میگم اما اونم بیشتر پشت پسرشه

من از اونوقت ک بابام رفت دیگه بی کس عالم شدم

همینکارو کردم خودم زیاد چیزی نمیگم ب مامانم بیشتر میگم اما اونم بیشتر پشت پسرشه من از اونوقت ک بابا ...

وقتی مادرت طرف اونه کاری از دستت برنمیاد 

مگه اینکه جلو‌ مادرت مظلوم نمایی کنی 

یا اگه ادم معتقدیه ، بگی اگه حقمو نده از گلوش پایین نمیره 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
ب من میگفت ب ماشین ب عنوان سرمایه نگاه نکن اب و اتیش یعنی چیزی از ماشین نخواه و من خودم از خونه ی خو ...

بگو ماشینم میفروشیم هرکی سهمشو برمیداره و جایی که دوست داره سرمایه گذاری میکنه 

خونه هم هرجوری هست بگیر حقته

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
اسی یه برگه تنظیم کن با شرح و جزئیات با وکیل مشورت کنید برگه تنظیم کنید بدید امضا کنه فردا نزنه زیر ...

ب مامانم گفتم هی امروز فردا میکنه یبار میگه بزار پاگشات کنم دفعه بعد میگه بزار سیسمونی ات رو بدم دفعه بعد میگه داداشت میخواد ماشین بخره 

من ده سال عقد بودم تو این ده سال شوهرم ب مامانم و داداشم پول هم میداد حتی یه نوار بهداشتی رو هم شوهرم برام میگرفت در این حد وضع مامانم بد بود چون بابام ک فوت کرد خونه ی بابام نیمه ساز بود خونش رو با بدختی کاملش کردیم 

بعد ی روز یه ماسک صورت داداشم گرفته بود رو شوخی بهش گفتم خب یجور میگرفتی ک زنا هم بتونن استفاده کنن خندید و گفت اینهمه سال تو خوردی حالا یبارم من بخورم 

اینقدر دلم شکست از این حرفش ک نگو 

شوهر من ساعت پنج صبح بیدار میشد میبردش اقا رو مدرسه بعد اگه شوهرم ماشینش خراب بود و قرار بود با داییم بره مامانم ب داییم میگفت بزارش ترمینال تا خودش بره 

بگو ماشینم میفروشیم هرکی سهمشو برمیداره و جایی که دوست داره سرمایه گذاری میکنه  خونه هم هرجوری ...

ماشین سنگین درامد داره هر کسی نمیاد بفروشه درامدش هم خوبه 

ب من میگه پس انداز میکنم بعد میدم ب بچت 

کامنت ها رو بخونی در دلمو میفهمی😔

وقتی مادرت طرف اونه کاری از دستت برنمیاد  مگه اینکه جلو‌ مادرت مظلوم نمایی کنی  یا اگه ا ...

هزاربار بهش گفتم با چشمای خودشون دیدن اما میگن چوب خدا صدا نداره اینقدر ازیت میکنن تا خدا ازشون بگیره این ماشینم

اگر ماشین سرمایه نیست حرف توی هوای داداشت سرمایست میخواد مالتو بالا بکشه حتما از وکیل یا کسی که ماهر ...

باید همینکارو بکنم مامانم هی بهونه میاره هی امروز فردا میکنه ی روز میگه سیسمونی ی روز میگه پاگشا هر ی روز ی چیزی میگه من دختر اینجا یه چشمم اشکه یکیش خون منم با هزار امید و ارزو اون برگه رو امضا کردم گفتم سند بنامشون بخوره سهم منم میدن از ماشین برج ب برج لااقل میزنم ب ی زخمی  ی کاری میکنم برا ایندم وام خونگی مینویسم طلا میخرم اما انگار میخوان ندن 

ب مامانم گفتم هی امروز فردا میکنه یبار میگه بزار پاگشات کنم دفعه بعد میگه بزار سیسمونی ات رو بدم دفع ...

اسی تو بزرگتری؟ فکر کردم کوچیک تری بی دست و پایی میکنی

مثلا من داداش خودم یچیز داشتم دور از چشمم فروخت بزرگتر از من هست هنوز که هنوزه نداده البته مبلغش کم بود در حد میلیون ولی میدونستم مجبور بوده و پول دستش اومد برمیگردونه چیزی بهش نگفتم

تو که میدونی نمیده این فسقلی ۲۱ سالشه بخواد از تو بگیره؟