2777
2789
عنوان

ارث پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 56 پست
پدربزرگتون حق نداشته  سهم شما ومادرتون را به نام داداشتون بزنه.وکیل بگیریدوگرنه با حرف فایده ند ...

پدربزرگم فک کرد مامانم مال رو میکسه بالا نمیدونست نوه اش بدتره داداشم سهم منو میخواد بخوره اما منم راضی نیستم منم با هزار امید و ارزو اون برگه رو امضا کردم اینقدر ب نا حق دلمو شکوندن ک نگو 

ماشین سنگین درامد داره هر کسی نمیاد بفروشه درامدش هم خوبه  ب من میگه پس انداز میکنم بعد میدم ب ...

بگو چرا بچم خودم زندم لازم دارم حقوقشو درصد بردارید اگر اینطوره

البته نمیدونم من بودم کاری به حقوقش نداشتم داداشمه بذار کار کنه ولی سندشو حتما باید بگیری حالا ماشین برا اون باشه خونه رو شما درصد بیشتری بگیر کار کنه خوبه💁🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدربزرگم فک کرد مامانم مال رو میکسه بالا نمیدونست نوه اش بدتره داداشم سهم منو میخواد بخوره اما منم ر ...

برگه رو طوری تنظیم میکردید که مثلا تا یسال دست فلانی بعد بده یا یجور اینطوری نه اینکه فقط به نام اون یا پدربزرگتون دنگ هر کیو میداد 

اسی تو بزرگتری؟ فکر کردم کوچیک تری بی دست و پایی میکنی مثلا من داداش خودم یچیز داشتم دور از چشمم فر ...

من ۲۷ سالمه اره گلم بزرگترم مامانم هی بهش رو داده و بزرگش کرده و گرنه خیلی خام هست 

برگشته میگه جونا زود ازدواج کنن خوبه چون هورمون هاشون بالاس بعد دچار گناه نمیشن🤣🤣

دیگه خودت ببین این ادمی ک ازدواج رو همچین چیزی معنا میکنه دیگه چقدر شل مغزه

ب من میگفت ب ماشین ب عنوان سرمایه نگاه نکن اب و اتیش یعنی چیزی از ماشین نخواه و من خودم از خونه ی خو ...

خب فعلا همون خونه رو بگیرید 

خب سهممت از ماشینم از خونه بده 

ماشین برای اون خونه برای شما

میشه برای سلامتی پسرم علی یه صلوات مهمونم کنی 
برگه رو طوری تنظیم میکردید که مثلا تا یسال دست فلانی بعد بده یا یجور اینطوری نه اینکه فقط به نام اون ...

میشد دنگ هر کس رو بنامش زد اما مامان اشغالم اینکارو نکرد و کلا زد بنام داداشم 

خب فعلا همون خونه رو بگیرید  خب سهممت از ماشینم از خونه بده  ماشین برای اون خونه برای شم ...

ماشین درامد داره برجی حداقل ۱۰۰ میلیون درامد داره تازه این کمه اگه راننده خوب کار کنه بیشتر هم در میاره 

هزاربار بهش گفتم با چشمای خودشون دیدن اما میگن چوب خدا صدا نداره اینقدر ازیت میکنن تا خدا ازشون بگیر ...

انشاالله پر رزق باشه و داداشتون اینقدر خدا بهش بده به مال شما چشمی نداشته باشه

به هر حال اسی موفق باشی یجوری بگیری دلخوری پیش نیاد به خدا توکل کن

بگو چرا بچم خودم زندم لازم دارم حقوقشو درصد بردارید اگر اینطوره البته نمیدونم من بودم کاری به حقوقش ...

کار هم میکنه تو کار خرید و فروش درخته و زمین اجاره میکنه درخت و قلمه میکاره و میفروشه نیازی ب پول ماشین نداره اصلا میتونن سهم منم بدن

کار هم میکنه تو کار خرید و فروش درخته و زمین اجاره میکنه درخت و قلمه میکاره و میفروشه نیازی ب پول ما ...

خب بگیر اسی اگر دستش به دهنش میرسه زودتر اقدام کن هی نشین غصه بخور اگر میگه ماشین زیر پام باشه بگو باشه ولی سهم منم باید ماهیانه بدی امضا هم کنی 

خب بگیر اسی اگر دستش به دهنش میرسه زودتر اقدام کن هی نشین غصه بخور اگر میگه ماشین زیر پام باشه بگو ب ...

باید همینکارو بکنم اخه داییم ۱۵ میلیون پول داده بود ده سال پیش برای خرید ماشین ۱۵ میلیون رو ۵۵۰ میلیون گرفت با اینکه حقش نبود شکایت کرد تا بهش دادن 

همینه که میگم با وکیل صحبت کنید توی نت هم که فراوون هست که چی به چیه

اوهوم یعنی گفتم داداشمه هم خونه اینکارو نمیکنه هزار بار قبلش بهش گفتم برگه رو بده تا امضا کنم برات 

بعد گزاشت اخرین نفر از من امضا گرفت اونم صبح منو بیدار کرده از من امضا گرفته ب خیال خودش من نمیفهمم چیو امضا کردم و خرم اما ب همون خدا و امام حسین قسم ک همون وقت ک داشتم امضا میکردم گفتم خدایا من با هزار امید و ارزو امضا میکنم ک بعد بتونم برای خودم از سهمیه ام برج ب برج چیزی بخرم