2777
2789
عنوان

ارث پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 56 پست
والا چی بگم ماشین بدهکار باشه پولش توی جیب کی میره؟ خونه هم بدهکاره؟ اصلا بدهکار باشه سندش که بدهکار ...

ببین ۱۰۰ میلیون یا ۱۰۰ و خورده ای در برج درامد داره با اینکه مزد راننده رو میدن و چک ها رو هم پاس میکنن بازم ی چیزی میمونه براشون داداشم پولا رو برمیداره برا خودش زمین اجاره میکنه اما ب کسی نمیگه فک میکنه ما نمیفهمیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگیر اسی اگر دستش به دهنش میرسه زودتر اقدام کن هی نشین غصه بخور اگر میگه ماشین زیر پام باشه بگو ب ...

ب مامانم میگم ک سهم منو بدن اما فک میکنن کسی منو پر کرده 

اتفاقا مادرتون احتمالش کمتر بود بکشه بالا...ایشالله خدا کمکتون کنه

اره باز لااقل دست اون بود معلوم بود پولا کجا میره ماه ب ماه نه اینکه داداشم بره ش ر ا ب و مش ر و ب بیست لیتری بیست لیتری بخره قایم کنه

اره باز لااقل دست اون بود معلوم بود پولا کجا میره ماه ب ماه نه اینکه داداشم بره ش ر ا ب و مش ر و ب ب ...

وای اسی نذارید بیچاره میشه همشو به باد میده

اینجور که شما میگید به مادرتون هم اعتمادی نیست به نام خودتون باشه

وای اسی نذارید بیچاره میشه همشو به باد میده اینجور که شما میگید به مادرتون هم اعتمادی نیست به نام خ ...

میره برا خودش زمین اجاره میکنه توش قلمه میکاره 

میره مشهد خرج همه دوستاشو میده

بخدا مامانم رفت مشهد بهش گفتم جا اون لباسی ک میخوای بدی خداتومن بخری ی انگشتر نقره بخر یادگاری میمونه باورت میسه مامانم گفت ۴۰۰ تومن بزن ب حسابم تا بخرم پول ندارم بعد ک از مشهد اومد گفت پسرم سه میلیون و پونصد زد ب کارتم گفتم پس چرا از من پول گرفتی گفت خب اونموقع نداشتم اما دروغ میگفت بهم پولو داد اما اخه ادم با بچش اینکارو میکنه 😔

اگر ماشین سرمایه نیست حرف توی هوای داداشت سرمایست میخواد مالتو بالا بکشه حتما از وکیل یا کسی که ماهر ...

من ب هزار امید و ارزو اون برگه رو امضا کردم 

از اون جایی ک میخوان سهم منو از ماشین بالا بکشن خونشون افتاده تو زمین های وقفی فک کن خونه سیصد متره زمینش و بزرگه و نوسازه 

اگه سهم منو ندن خونشون از دستشون میره ولی نمیفهمن ک دنیا گرده و حق دادنیه 😔

اسی میدونی همرو باز اینکارارو نکن شما خودت کار کن پول داشته باش ولی الکی حرومش نکن انگشتر چیه آخه که ...

ان شاالله گلم

بخدا خودم دارم تو بی پولی ازیت میشم شوهرم کار میکنه کارش خوب بود اما تو ی مغازه بود ک اون مغازه هم مال وراث بود و وراثش از بس چشم داشتن اصلا هیچی برامون نمیموند الان ی شغل دیگه داره درامدش باز خوبه اما من زیر بار گرونیا دارم داغون میشم لااقل میدادن طلا میخریدم و وام خونگی میگرفتم یجوری پس انداز میکردم

عزیزم انشاالله کارش پرروزی باشه با هم کار کنید از پسش بر میاید به امید خدا

ان شاالله گلم 

اگه وضع مالیمون خوب بود ک نمیخواستم اما بدبختی اینجاس اینقدر برامون جادو میکنن ک شوهرم کسب و کارش بخوابه هی 😔