2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا بام حرف نمیزنه

293 بازدید | 24 پست

با مادر شوهرم توی،یک خونه ایم شوهرم برامون زندگی میکنه پدر شوهرم فوت شده،بعد همش شوهرم با مامانش فقط حرف میزنه خیلی بهش احترام میزاره،ب منی ک زنشم،اصلا یه کلام حرف نمیزنه بی احترامی میکنه بهم ،مثلا اگه مامانش غذا درست کنه ازش تشکر میکنه ولی از من نه،با من ک زنشم،با اینکه خوشمزه تر درست میکنم اصلا تشکر نمیکنه،چیزی واسش،کم نمیزارم،از هر نظر چیزی ک دوس داره را براش انجام میدم ،ب خودمم،میرسم،وقتی از سرکار میاد همش سرش تو گوشیشه،محلم،نمیده،رمز گوشیش،هم بهم نمیگه، ب خدا اصلا حوصله دعوا هم ندارم چون مامانش اینجاس،خجالت می کشم جلو مامانش دعوا درست کنم،احترام هم ب مامانش میزارم،دلم خیلی گرفته،قبلا بیشتر دوسم داشت،ولی الان ها اصلا  خسته شدم دیگه دوتا بچه هم دارم ،چیکار کنم ک بام حرف بزنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تویه فرصت مناسب که خوبه بشین کنارش وبهش بگو جدیدا خیلی حوصلم سر میره واحساس میکنم کمی از هم فاصله گرفتیم مشکلی هست؟با حوصله گوش بده وسعی کنیم متناسب با حرفاش حرفای درستی بزنی بگو خیلی دوست دارم واحساس دلتنگی میکنم نیاز دارم بیشتر باهم وقت بگذرونیم وبیشتر باهم حرف بزنیم

تویه فرصت مناسب که خوبه بشین کنارش وبهش بگو جدیدا خیلی حوصلم سر میره واحساس میکنم کمی از هم فاصله گر ...

میگم بهش میگه تنهای میرم مسافرت با دوستام .چون مامانش باهامونه میدونه بهش خوش نمی گذره با دوستاش میخاد بره

باید همین کارو کنم ولی چطوری میشه بگی

مثلا از سرکار که اومد نرو استقبالش خودتو تو آشپزخونه سرگرم کن 

بعدش یه سلام خشک و خالی کن 

دیگه کارایی مثل این😂

یعنی اگر قبلا میخواستی سر بحث رو باهاش باز کنی اصلا باهاش حرف نزن 

یا همش بهش اهمیت میدادی جوری وانمود کن که انگار وجود نداره

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
تویه فرصت مناسب که خوبه بشین کنارش وبهش بگو جدیدا خیلی حوصلم سر میره واحساس میکنم کمی از هم فاصله گر ...

اگر جواب نداد ازش یکم فاصله بگیر نه اینکه کم محلیش کنی اما براخودت شاد باش زیاد نگاش نکن وتو حال خودت فیلم ببین وحتی شده به ظاهر هر هر بخند تجربه کردم نچسبیدن وفاصله گرفتن باعث میشه برا ادم موس موس کنن😏

یروز دوتایی برید بیذون همه حرفاتو بهش بگو

بنظر من اصلا نگه چون بعضیا با گفتنش جوگیر تر میشن ..

بنظر من عیییین خودش رفتار کنه رمزشو عوض کنه همش سرش تو گوشیش باشع غذا کمتر درست کنه اگه گله کرد بگه من کلا اینطوریم ک هرکسی ک کنارم باشه حالت اونو میگیرم اگ شاد باشع شاذم نباشه هم منم دپرس میشم خودمم چندشم میشه ازاینک شبیه تو شدم ک همش لالی و سرت فقط تو گوشیته و اصلا مهم نیست برات ک داری با کسی زندگی میکنی:/