2777
2789
عنوان

به نظرتون چه جوری به همسرم بگم که

357 بازدید | 20 پست

سلام

میخواد شمال زمین بخره .. ویلا بسازه.بفروشه.

باید خونمونو که نصفش به نام من هست و ارث پدریم بوده و بفروشیم.

من تا همین یک ماه پیش هیچ حرفی نداشتم که حتی سهم منم ببره واسه خرید و ساخت‌ولی یه مشکلاتی میش اومد که حالا میگم نکنه پولم و از چنگم در بیاره.

میخوام بهش بگم اندازه همین ۳ دنگ خونه‌ تو شمال زمین به نامم بزنه.

به نظرتون په جوری بگم که عم ناراحت نشه. هم انجام بده.

شایدم خودش تو همین فکره ها.من نمیدونم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وقتی بدی سهمتو بره از کجا معلوم ک اونجارو باز بنامت بزنه از کجا معلوم شاید پشیمون شده و میخواد با این ترفند اینو ازت بگیره عاقل باش دختر دلت نسوزه برای مرد جماعت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بدی سهمتو بره از کجا معلوم ک اونجارو باز بنامت بزنه از کجا معلوم شاید پشیمون شده و میخواد با ای ...

اول باید زمین و قولنامه کنه.

چون ادمی نیست که اول خونه رو بفروشه بعدتازه بره قولنامه کنه..

بگم قولنامه به نام من باشه..

ولی بعدش میتونه قولنامه رو به نام خودش تغییر بده؟

اصلا میشه با اسم من جواز ساخت گرفت یا نه؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

به نظرمن اصلا دونگ خودتونفروشی بهتره من تجربه دارم بهت میگم

اگه بگم نمیدم میگه مال دوستی و من میخوام رشد کنیم

بگو وصیت پدر مادرمه که همیشه تو زندگیم باید سهمشونو حفظ کنم به نام خودم باشه سه دنگم یا هر طرفند دیگه ای که بلدی 

اگر این کارو نکنی کلاه گشادی سرت رفته و جبران ناپذیر هر چقدرم که شوهرت قابل اعتماد باشه فایده نداره زن اگر راست میگه همه رو به نام تو بزنه اگر نه سهم الارث خودت رو حتما 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
اول باید زمین و قولنامه کنه. چون ادمی نیست که اول خونه رو بفروشه بعدتازه بره قولنامه کنه..  ب ...

به هر طریقی مونده اینجارو از دست نده همینکه اینجارو از چنگت دربیاره بعدش دیگ معلوم نیست کاری برات بکنه چیزی بنامت بزنه یا نه پس عاقل باش

[QUOTE=297533794]اگه بگم نمیدم میگه مال دوستی و من میخوام رشد کنیم[/QUشوهرمن هم گفت میخوام رشد کنم خونه بسازم مغازه درست کنم منه ساده هم ارث پدریمو دادام خونه ومغازه درست کرد نامردولی هیچی به نام من نکردخداازش نگذره

بگو وصیت پدر مادرمه که همیشه تو زندگیم باید سهمشونو حفظ کنم به نام خودم باشه سه دنگم یا هر طرفند دیگ ...

ممنونم

اول باید زمین و قولنامه کنه. چون ادمی نیست که اول خونه رو بفروشه بعدتازه بره قولنامه کنه..  ب ...

فکر نکنم زمین قولنامه جواز ساخت لازم داشته باشه سند دار لازم هست 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
[QUOTE=297533794]اگه بگم نمیدم میگه مال دوستی و من میخوام رشد کنیم[/QUشوهرمن هم گفت میخوام رشد کنم خ ...

با هم زندگی میکنید؟؟

همسر من از این نظرا خودسو بهم ثابت کرده. فقط چون این یک ماه اخیر یه مشکلی بینمون پیش اومد. میترسم. وگرنه اگه قبلش بود اصلا نگران نبودم

فکر نکنم زمین قولنامه جواز ساخت لازم داشته باشه سند دار لازم هست 

دنبال زمین سند دار میگرده

ولی خوب اول باید قولنامه کته . بعد برن محضر کل پولو بده و سند بزنه دیگه.

از اون نظر گفتم قولنامه

با هم زندگی میکنید؟؟  همسر من از این نظرا خودسو بهم ثابت کرده. فقط چون این یک ماه اخیر یه مشکل ...

اره باهم زندگی میکنیم 

اختلاف که داریم فقط به خاطربچه ام موندم هرکارکردم به اسم نزد