2789
عنوان

بچها چی بگم؟

825 بازدید | 55 پست

من دیروز حالم اصلا خوب نبود مرخصی بهم دادن هی سرم گیج میرفت تو پله ها دوسه بار میخواستم بی افتم هی بی توجهه بودم میگفتم قندم داره می افته یه شکلات بخورم اوکیه نمیرفتمم پیش دکتر  تو اون حال و احوال داغونم مسئولمون ازم توضیح میخواست که چرا فلان اتاقو دادید به  فلان مریض 😑منم اصلا نا نداشتم جلو چشمام داشت سیاهی میرفت دستام بی حس شدی بود یهو تخته از دستم افتاد خودمم ولوی زمین شدم دیگه زیر سرم و اینا آزمایش ازم گرفتن اون موقعه هیچی نگفتن  عصرش دوستم بهم گفت بهت مرخصی دادن دو روز  صبح که اومدم آماده شم برم سر کار یهو دیدم یکی  ازهمکار م بهم پیام داده من نمیدونم این شماره ی منو از کجا آورده من از این همکارم حالم بهم میخوره از وقتی اومده اینجا روزگارمونو جهنم کرده بعد پیام داده ببین چی نوشته من نمیدونم شمارمو از کجا آورده آخه اون نداره شمارمو الان اسکرین میزارم راهنماییم کنید

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پيدا كردن شماره كه كاري نداره

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤