2777
2789
عنوان

دخترم پیچ خوردگی تخمدان گرفته..

| مشاهده متن کامل بحث + 25809 بازدید | 82 پست
میگن که باید جراحی شه حتما یا قسمتی از تخمدان برداشته شه یا کلا برداشته شه

خوب زودتر جراحی کنین 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا عمل نمیکنن. عمل ساده هست پیچ و تاب خورده اونو درست میکنن به جای گریه  ببین چکار با ...

اره نوبت عمل دادن دیگه .دکترش گفت که بخاطر ورزش سنگینه

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′
میگن که باید جراحی شه حتما یا قسمتی از تخمدان برداشته شه یا کلا برداشته شه

اشکالی نداره،دوتا تخمدان داره حتی یکیشو اگر کامل هم بردارن بازم مشکلی برای بارداری یا چیزای دیگه پیش نمیاد.

حتی خیلیا هستن مادرزادی یک تخمدان دارن.

با یک تخمدان هم میشه باردار شد تا شکم باز نشده هیچی نمیشه گفت شاید هم اصلا لازم نشد تخمدان رو بردارن می‌دونی چرا.... بستگی به میزان پیچ‌خوردگی داره اگه زیاد باشه و زیاد پیج بخوره که خون نرسه و سیاه بشه اونموقع بر میدارن ولی پیج خوردگی تازه باشه فقط پیج رو باز میکنن گریه کردنت هم بی فایده هست خانم زمان رو‌از دست نده اورژانسی باید عمل بشه 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
چیزی هم نیست که بخوای گریه کنی تخمدان حتما به دلیل کیست بزرگ بوده اینم فعالیت کرده پیچ خورده . اگه ب ...

خب اخه سنی نداره که جراحی کنه .اگه پیچ خوردگیش خیلی باشه و تخمدانشو خالی کنن ...

اره نوبت عمل دادن دیگه .دکترش گفت که بخاطر ورزش سنگینه

کی نوبت دادن ... این جز عملهای اورژانسی هست .... ببر جای خوب کجا هستید ..

خب اخه سنی نداره که جراحی کنه .اگه پیچ خوردگیش خیلی باشه و تخمدانشو خالی کنن ...

خوب یک تخمدان داره .

بعد هم تا شکن باز نشه و مستقیم نببینن چیزی نمیشه گفت 

عزیزم اول استرس بزار کنار 

دخترت طفل معصوم شمارو میبینه بیشتر نگران میشه 

حتما پیش ی دکتر دیگه همین آزمایش و‌سونو ببرید نظرشون بپرسید ب ی دکتر اکتفا نکنید 

خودم تخمدان هام ب قدری بزرگ شده بود راه رفتن نشستن عادی باید دقت میکردم چون گفتن امکان چرخش داره و هر لحظه ممکنه بترکه 

خدا بزرگه ولی وقتی ی دکتر تشخیص ب عمل میده پیش دکتر دیگه م با ی ویزیت ببرید بهتره 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
با یک تخمدان هم میشه باردار شد تا شکم باز نشده هیچی نمیشه گفت شاید هم اصلا لازم نشد تخمدان رو بردارن ...

مرسی دورت بگردم فداتشم حالم خوب شد اینو خوندم

اره .بیچاره دخترم روحیش خوبه ولی من تا نگاش میکنم گریه میکنم

خب حق دارین مادرین . انشالله خدا دلتونو آروم کنه و دخترتون هم عملش خوب پیش بره با کمترین آسیب

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

کی نوبت دادن ... این جز عملهای اورژانسی هست .... ببر جای خوب کجا هستید ..

کرمانشاه.نوبت عملش واسه فردا صبحه .اره دکترش دکتر خوبیه

اتفاقی که افتاده. فقط زمان رو از دست نده . شاید الان عمل بشه فقط پیج و تابش رو باز کنن ولی برای بعد بمونه شاید ‌‌‌‌‌‌خون نرسه بخوان تخمدان رو بردارن.  امروز هم تعطیله  

عزیزم اول استرس بزار کنار  دخترت طفل معصوم شمارو میبینه بیشتر نگران میشه  حتما پیش ی دکت ...

مرسی فداتشم حتما