2777
2789
عنوان

دخترم پیچ خوردگی تخمدان گرفته..

25703 بازدید | 82 پست

خانوما دخترم نزدیک ۲ روزه به شدت دل درد،حالت تهوع،تب و لرز داره

بردمش دکتر گفتن ک مشکوکه به آپاندیس 

سونو ک داد گفتن پیچ خوردگی تخمدان گرفته

اصلا اینو شنیدم فقط دارم گریه میکنم نمیتونم کنترل کنم خودمو جلو همسرم و دخترم. ۱۵ سالشه .تا الان کسی اینطور بوده؟تجربه داشتین یا اطرافیانتون؟

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین باره میشنوم

نگفت باید چیکار کنید؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

پس چرا عمل نمیکنن. عمل ساده هست پیچ و تاب خورده اونو درست میکنن به جای گریه  ببین چکار باید بکنیم. حتما کیست داشته 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

چیزی هم نیست که بخوای گریه کنی تخمدان حتما به دلیل کیست بزرگ بوده اینم فعالیت کرده پیچ خورده . اگه بمونه شاید تخمدان رو بردارن ولی اگه تازه هست عمل کنند باز کنم اونم عمل سختی نیست. تا حالا دیدی بند کیف پیچ میخوری با دست باز میکنی اینم مثل اونه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
اولین باره میشنوم نگفت باید چیکار کنید؟

جراحی.اگه یکم باشه قسمتی از تخمدان بر میدارن اگه خیلی باشه کل تخمدانو خالی میکنن

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′