2777
2789
عنوان

بی عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 68 پست
حتما خانوادت فهمیدن آدم خوبی نیست برای همین مخالف بودن

حتی اگر آدم خوبی نیست با این رفتارشون  باعث میشن بدتر بشه،من با همه بدی هایی ک شوهرم داره می دونن  که ترکش نمی کنم پس کاش بخاطر من فقط بخاطر اینکه من بیشتر از این آزار نبینم اذیتم نکنن و هوامو داشته باشن فقط توجه می خوام همین .. جاری من کلی تو زندگیش مشکلات داره ولی خانواده اش بقدری هواشو دارن ک نصفی از مشکلاتش حل شده

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

میگه چرا نریم من دوست دارم با خانوادت معاشرت داشته باشم... مگه یتیمی یا بچشون نیستی که نه میان و نه ...

الان دیدم خیلی اصرار به عمل لابیا پلاستی با اونهمه دردش هم داشته.....  باید بری مشاوره اینجوری واقعا داری اذیت میشی بخاطر رضایت اون خودتو داغون میکنی 

بقول کهنه رئیس از دشمان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان دیدم خیلی اصرار به عمل لابیا پلاستی با اونهمه دردش هم داشته.....  باید بری مشاوره اینجوری ...

من عاشقش بودم...عشق یعنی درد کشیدن... دلم از همین شکسته ن شوهرم هوامو داره ن خانوادم...از هر دو طرف تنهام

شوهرم مرد منطقی نیست ... بخدا چند سال پیش سر خریدن جهاز خانوادم اذیتم  کردن  گفتن ما ب دخت ...

حالا شوهرت مگر بد بود که تا این حد باهات اینجورین،شما چرا بگی جهازم کمه هرچی دادن همون میخواست ببری ،میبینی که شوهرتم منطقی نیست ،چقد بده اخلاقش ،همش بخاطر خانوادتم نیست هاااا این خودشم بدوپرتوقعه

گنجشک های درنده
حتی اگر آدم خوبی نیست با این رفتارشون  باعث میشن بدتر بشه،من با همه بدی هایی ک شوهرم داره می دو ...

تازه ازدواج کردی؟ بهتره تو بیشتر خونه بابات بری حتی شده تنها اول بهتره رابطه خانوادت با خودت خوب بشه بعد شوهرت ولی زمان بر هست

حالا شوهرت مگر بد بود که تا این حد باهات اینجورین،شما چرا بگی جهازم کمه هرچی دادن همون میخواست ببری ...

آخه یکسری چیزا رو باید ما می خریدیم ولی نخریدن... اره شوهرممم بد باهام تا کرد... تا دلش خواست اذیتم کرد ولی من تنها پناهم خانوادم بود ک پناهم نشدن و تنهام گذاشتن و رو دردام اضافه کردن

رفتار شوهرت عجیبه

یا کلا بداخلاقه وهیچ بهونه دیگه ای پیدا نکرده اذیتت کنه

یا تو خانوادت به یکی علاقمنده

به نظر من اگه این بهونه رو نداشت یه چیز دیگه پیدا می‌کرد اذیتت کنه

شوهرت نرمال نیست و متاسفانه خانوادت شناخت خوبی ازش داشتن 

مخالف انتخاب همسرت از طرف خودت نبودن

مخالف انتخاب این عتیقه بودن

وانگار درست تشخیص دادن

پیرت میکنه این مرد احمق

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
شوهرم مرد منطقی نیست ... بخدا چند سال پیش سر خریدن جهاز خانوادم اذیتم  کردن  گفتن ما ب دخت ...

نباید درمورد جهیزیه بهش میگفتی حرفی هم میزد میگفتی خانوادم وظیفه ندارن ودرحد توانشون دادن 

رفتار شوهرت عجیبه یا کلا بداخلاقه وهیچ بهونه دیگه ای پیدا نکرده اذیتت کنه یا تو خانوادت به یکی علا ...

اما هرچقدرم انتخابم اشتباه بوده حق نداشتن تنهام بذارن

آخه یکسری چیزا رو باید ما می خریدیم ولی نخریدن... اره شوهرممم بد باهام تا کرد... تا دلش خواست اذیتم ...

شما آمارم زیاد بهش میدی از رفتارهای خانوادت،پررو شده هی میکوبوننت،باهاش حرف بزن توهم رفتارهای بد خانوادشو بگو،وقتی میخواست تحقیرت کنه سربزیر نباش،بگو طلبکار که نبودی من خودم از سرت زیادیم

گنجشک های درنده
نباید درمورد جهیزیه بهش میگفتی حرفی هم میزد میگفتی خانوادم وظیفه ندارن ودرحد توانشون دادن 

حتی اگر چیزی نمی گفتم بازم اذیتم می کرد چون این رفتارهاشون رو حمل بر بی توجهی می کرد می دونست خانوادم توانایی خرید دارن