2777
2789
عنوان

بی عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 68 پست
شما آمارم زیاد بهش میدی از رفتارهای خانوادت،پررو شده هی میکوبوننت،باهاش حرف بزن توهم رفتارهای بد خان ...

همیشه خوبی می گم ذره ای بدی نمیگم...اگر از خانوادش بد بگم میگه می خواستی عاشقم نشی

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی اگر چیزی نمی گفتم بازم اذیتم می کرد چون این رفتارهاشون رو حمل بر بی توجهی می کرد می دونست خانواد ...

قبلا هم گفتم اگه میخای رابطتت با خانوادت خوب بشه باید بیشتر رفت آمد کنی با خانوادت مخصوصا تنها اونا از تو ناراحتن که چرا مخالف حرفشون عمل کردی زیاد برو بیشتر ببیننت بعد ی مدت که رابطتت باهاشون خوب شد بخاطر توهم شده به شوهرت هم احترام میزارن 

همیشه خوبی می گم ذره ای بدی نمیگم...اگر از خانوادش بد بگم میگه می خواستی عاشقم نشی

خوب ببین به حرف پدر مادرم نکنی عاشق بشی تهش میشه این، تو خلوتتون چجوریه،پس اگر اینطوریه محلش نکن قهر کن تا از خودش بفهمه،

گنجشک های درنده

چرا طلاق نمیگیری؟بچه داری؟این عشق نیس عزیزم این حقارته.اینهمه تحقیر شدی و هنوزم دوسش داری؟اصلا نمیفهممت.فقط میتونم بگم هیچ ارزشی برای خودت قائل نیستی.و تا زمانیکه خودت قدر خودتو نداشته باشی خدا را هم نداری.چون وجود خداوندی خودت را پایمال کردی.اگه میخای زندگیت درست بشه اول به خودت اهمیت بده والسلام

چرا طلاق نمیگیری؟بچه داری؟این عشق نیس عزیزم این حقارته.اینهمه تحقیر شدی و هنوزم دوسش داری؟اصلا نمیفه ...

بچه ندارم...ولی کاش خانوادم دوسم داشتن

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...