2777
2789
عنوان

بی عدالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 68 پست
خب شوهرتم نباید حساب تو رو با اونا قاطی کنی،وقتی میبینه تو چقدر بخاطرش تلاش کردی باید واست ارزش قائل ...

اره بخاطرش جون  کندم ولی هیچ وقت قدرمو ندونست دلم از خانوادم و شوهرم خیلی شکسته

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره خانواده بهت کم محلی کنه شوهرم یاد میگیره ،ولی نباید شمارو ندیده بگیره چون به خاطر اون این وضع پی ...

هی.... شوهرم هیچ وقت درک درستی نداشت همیشه اذیتم کرد غمم اینه ک خانوادم می دونن  اذیتم می کنه بخاطر اونا ولی بازم ب بی توجهی هاشون ادامه می دن

اگر بهش بگم فقط جدایی آخرین راهه از طرف  اون ... بشدت آدم حساسیه و اصلا درکی نداره

خدااااا تازه پسر دایی هم هست غریبه نیست ک 

با خانواده ات چی؟ با اونا از احساست گفتی صادقانه ک چطور روی زندگیت و حال روحیت دارن تاثیر بد میزارن ؟ 

بخدا اگر خانواده من باهام اینجور کنن یه دعوایی با همشون میکنم و از خونه میزنم بیرون 

کسی ک به شوهرت بی احترامی کنه درواقع به توهم احترام نزاشته 

بقول کهنه رئیس از دشمان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟
خب وقتی نمیخوانت نرو بچسب به زندگیت که این مسایل پیش نیاد سرتو با چیزای ده گرم کن خودتو قوی کن وجازه ...

من حاضرم دیگه نرم ولی شوهرم هر سال این موقع مرخصی می گیره ک بریم جای خانوادم و من هرسال بهونه جورمیکنم نریم...دیگه داره عصبانی میشه می که مگه تو خانواده نداری چرا نریم چرا رفت و امد نکنیم 

خدااااا تازه پسر دایی هم هست غریبه نیست ک  با خانواده ات چی؟ با اونا از احساست گفتی صادقانه ک ...

اره عزیزم خیلی باهاشون  حرف زدم گفتم بخاطرشون این همه زجر کشیدم و بد و بیراه شنیدم از همسرم ... ولی ذره ای براشون مهم نبودم...