2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست🥲

369 بازدید | 26 پست

هفته ۱۸بارداری ام،و چون جفتم پایینه رابطه ممنوعه برام...

بازم به هرطوری شده سعی میکنم شوهرم رو ار.ضا کنم...

بعدامشب به من گف از روحانیی سوال کردم ک کسی زنش بارداره و نمیتونه رابطه داشته باشه باید چیکارکنه؟

و جواب روحانی هم این بوده ک باید زن صی.قه کنه🥲

بااین حرف خیلی دلم شکست بعدش هی گف من فقط سوال کردم و منکع اینکارو نمیکنم ولی دیگ کلا دیدم عوض شد🥲

ای باباااا این چه کاریه ک بری پیگیرش بشی اخه مَـرد ، 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت ی روحانی ب این صراحت نمیگه....شوهرت تنش میخاره گرا داده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

این سوال رو اول باید از روانشناس و مشاور پرسید.... روحانی حد شرعی‌ رو گفته، خونه آخر کار .... آیا همون اول باید رفت حد شرعی پرسید؟، یا اول باید تلاش رو در مشاوره کرد؟.....

مثل این میمونه که همون اول که یه مشکل کوچیک پیش می‌یاد بریم دادگاه، درسته اگر بپرسیم حد شرعی‌ اش چیه؟ مثلا  میگن که بله میشه طلاق داد،اما این خونه آخره.... 

هیچ وقت به مرد ها اعتماد نکنید مردها آدم های خطرناکی هستن حتی اونایی که واقعا عاشق شما ها میشن یهویی کارهایی میکنن که اصلا باور نمی‌کنید سعی کنید به جایی برسید که محتاج مرد ها نباشید نه عاطفی نه مالی 

منم قلبم شکست😐مثلا خیلی مذهبیه ک حالا از روحانی رفته پرسیده؟ 

الان میبینی هیچی از دین حالیش نیس فقط تو همین یه مورد مومن شده

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻

خیلییییی عذر میخوام 

اگه همسر با شعور درک شما همچین کاری رو هم نمیکنه 

به زبونم نباید بیاره😒

منم قلبم تیکه پاره شد 

چرا مردا اینجوری آخه 

امشب دل خودمم گرفته بود با خوندن تاپیکت اشکم دراومد🥺😣

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳