2777
2789
عنوان

ورم دست و صورت در بارداری

753 بازدید | 14 پست

سلام خانما

کیا ورم دست و صورت داشتین تو بارداری؟؟؟؟؟

تورو خدا بیایین بهم کمک کنید.

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا اولی دماغم پف کرد برا این هیچی...من بشدت بدن درد دارم بشدت ک میگم وحشتناکه

فشارخونت چندبود؟؟

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

چند هفته ای؟ حتما ی دکتر برو ببین مسمومیت بارداری یا فشار بالا نباشه. من اخراش فشارگرفتم و ورم داشتم

هفته ۲۴ ام.    فشارم قبلا ۱۰ بود  امروز ۱۲ رو ۸

علایموفشار بالا و مسمومیت بارداری حتما برو دکتر

ورمم هنوز زیاد نیست ولی میترسم

[QUOTE=297279550]نگران نباش ولی پیگیر باش آن شالله که مهم نیست [/Qهفته ۲۴ فشار خون ۱۲  خوبه ایا؟؟

من ۲۰ هفته ام تا الان ک نداشتم ورم .شایدم زوده  ولی نمک و میگن خیلی کم باید استفاده کنیم.چون و ...

من نمک میخوردم 🙁

[QUOTE=297279550]نگران نباش ولی پیگیر باش آن شالله که مهم نیست [/Qهفته ۲۴ فشار خون ۱۲  خوبه ایا ...

فشار خون ربطی به هفته نداره  ۱۲ خیلی فشار بالایی نیست اما باز برا هر کس متفاوته من همیشه فشارم ۹ یا ده هست و یکم بالا بره سر درد میگیرم  ولی خب خیلیا همیشه ۱۱ و ۱۲ هستن و طبیعیه .من الان هفته ۳۶ هستم و طبق معمول فشارم ۹ هست .بعضیا فشارشون ۹ باشه از حال میرن ولی من اوکی هستم با این فشار خون و مشکلی ندارم