2777
2789
عنوان

مشکل من چیه

90 بازدید | 11 پست

سلام خانم ها

کسی هست مشکل من رو داشته باشه

میتونم بگم بیش از یک سوم روز رو گرسنه ام مدام گرسنه میشم ولی وقتی یکم غذا میخورم دیگه نمیتونم بیشتر ادامه بدم با اینکه سیر نشدم و هنوز گشنمه

خیلی کلافه ام کرده

دقیق تر بخوام بگم یکی دو دقیقه غذا میخورم( وعده اصلی) بعد دیگه نمیتونم بخورم تا یک ربع همینجوری سر میز میشینم نمیدونم چطور بگم انگار حالم بد میشه بعد میام دوباره یکم میخورم هنوز باز نمیتونم تا اخر

مشکل از طعم نیست نمیدونم چرا اینجوری شدم

افسرده که نیستم انشالله نه؟

یدونه صلوات مهمونم میکنید مهربونا؟🌻 به امید روزی که بنویسم خدا بالاخره نگاهم کرد...

خیلی خیلی کلافه کننده است

چون یک وعده حداقل یک ساعت طول میکشه

به خاطر این موضوع مجبورم وقتی جایی دعوتم ۳،۴ قاشق بریزم که کسی متوجه نشه

تقریبا ۲ ماهه اینجوری شدم

وزنم کم کردم  کلی هم غذا حیف شده الکی دور ریختم

یدونه صلوات مهمونم میکنید مهربونا؟🌻 به امید روزی که بنویسم خدا بالاخره نگاهم کرد...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هیچی پس یه جور بیماریه که بعضیا دچارشن وقتی غذا میخورن انگذر عذاب وجدان دارن یا توهم چاقی برای همین ...

نه من عذاب وجدان ندارم

واقعا نمیتونم بخورم

نمیدونم چمه که دکتر برم

اعصابم ریخته بهم

غذا از گلوت پایین نمیره؟ یعنی انگار گیر میکنه؟ 

اره انگار اندازه ۶ نفر غذا خورده باشی چجوری احساس سیری میکنی؟ اونجوری

ولی چون عملا چیزی نخوردم بدنم گرسنه اس انگار ضعف کردم این مدت به خاطر این مشکل

تو گوگل سرچ کن سیری زود رس

اره الان دیدم

فقط ربطش رو به رفلاکس نفهمیدم نوشته بود یکی از مواردشه

الان که دقت میکنم این دو ماه رفلاکسم خیلی شدیدتر شده انگار معدم داره میجوشه از درد گاهی