2777
2789
خوبه بچه ندارم پ  اولش میگفتم کاش بچه داشتم شاید بخاطر بچم میخاست منو ولی حالا میگم خوبه بچه ن ...

شوهر من دختر دوست هست و پسر رو آدم نمیدونه. پسرم رو همیشه فدای خونواده اش میکرد. درست مثل پدرشوهرم. پدرشوهرم جونش دخترانش. ولی همش با شوهرم جنگ و دعوا داشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکم عجیب نیس شوهرت سنی نداره ک قبلنم جدا شده مسلمن مشکل داره خودش الان ک بچه نداری رهاش کن بعد پشیمو ...

واقعا حیفه الان برا عمری که از دست دادم دارم میسوزم 

واقعا پس نفقه و اینا چی میشه ؟؟؟

نفقه؟منظورت قبل طلاقه یا بعدش؟ قبل طلاق اگه مرد بیرون کنه زنو یا خودش ببرش خونه پدرش، نفقه باید بده که الان ماهی یه تومن هم نیست. بعد طلاق که دیگه نفقه ای به زن تعلق نمی گیره

ببین دوست من 

من و مادرشوهر و یه پسر مجرد ۳۲ ساله اش تودوطبقه خونه ورودی مشترک ۴ساله زندگی میکنیم ک خودمونم ساختیم بعد کلی بدبختی

ی شب ک شوهرم حالش خوب نبود یکمی مشکل اعصاب داره دست بزن داره فحاشی میکنه و خلاصه مشروب زیاد میخوره برادرش مث بنزین رو اتیش شد و شوهرم جوگیر شد منو زدن و از خونه انداختن بیرون

من سریع ب ۱۱۰ زنگ زدم و پزشکی قانونی

همه بلاسرم اوردن با بچم اوارم کردن خونمونم بعد این جریان زده بنام همون برادرش

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏خدایا شکرت دختر منم به آرزوش رسید.خدای خوبی ها خودت مراقب تو دلیم باش ❤️

خب تا اونروز مهمونی مادرش، با هم خوب بودید یا یه کم بد بودین و اون شعله ورش کرد؟ به نظرم شما از قبلش ...

بحث داشتیم ولی اصلا زیاد و جدی نبود که باعث بشه طلاق بگیریم 

دوماهه خونه بابام نه خرجی نه هیچی 

جام خدبه حمایتشونو دارم مشکل جا و مکان ندارم ولی زورم میاد خونه ای ک با بدبختی براش ساختم کشیدن بالا

دوماه صبرکردم چندبار بهش زنگ زدم پیام دادم بیاد بشینه حرف بزنیم 

گفتم اونجا با ورودی مشترک ک تو همه چیمون دخالت میکنن مناسب زندگیمون نیس بیا خونه اجاره کنیم  حتی نیومد صحبت کنیم

گف من از ور دل مامانم تکون نمیخورم

حتی همه بهش گفتن چون بچه ننه ای این روزگارته 

خلاصه اسایش برا پدرومادرمم نذاشته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏خدایا شکرت دختر منم به آرزوش رسید.خدای خوبی ها خودت مراقب تو دلیم باش ❤️

کسی ک زاحت قید زن و بچشو میزنه مرد زندگی نیس من فقط بخاطر بچم ک دختره مجبورم 

فعلا درخواست نفقه دادم امروز

بعدشم وکیل گرفتم ک خونمونو برگردونم اگ خدا بخاد ک حق بچم پلیمال نشه 

انشاله خدای خوبم جور کنه حق بچم برگرده 

من طلاق نمیخام و میخام زندگیمو کنم 

فقط قبلش تمام تلاشمو میکنم ک خونه ای ک با زجر درسست کردم برگرده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما هم ی مدت صبوری کن بچه نداری شرایطت با من فرق میکنه 

بذار همه درخواست ها از جانب اون باشه حتی مهریه 

اون الان جوگیر شده و تحت تاثیر خانوادش

فقط نفقتو بذار اجرا ک بهت بدن 

چون درخواست طلاق از جانب خودشه مجبوره مهریه را بیشتر بهت بده و دادگاه کمتر عذرشو میپذیره

تو دادگاه هم بگو طلاق نمیخام زندگیمو دوس دارم تا ضربه فنی بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بحث داشتیم ولی اصلا زیاد و جدی نبود که باعث بشه طلاق بگیریم 

نمی دونم والا، یا بهونه کرده یا از بحثای زیاد خسته شده،یا غرورش که مهمترین سلاحش بوده به خاطر نرفتن شما و سنگ رو یخ شدن جلو بقیه، جریحه دار شده و می خواد به این وسیله غرور از دست رفتشو برای خانوادش ثابت کنه. 

2790
2778
2791
2779
2792