2777
2789
دوماهه خونه بابام نه خرجی نه هیچی  جام خدبه حمایتشونو دارم مشکل جا و مکان ندارم ولی زورم میاد ...

واقعا  درکت میکنم تو موضوعاتی مشترکیم واقعا درکت میکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرم خیلی شل اومدی و خودتو کشته مردش نشون دادی داره سو استفاده میکنه ازت 

سفت و محکم وایسا پاشو از زندگیت ببر این مرد شوهر نمیشه واسه تو و تکیه گاه محکمی نیست برای یک عمر زندگی، یعنی چی بخاطر خانوادش داره طلاقت میده مغزم سوت کشید والا

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
چی هیچی؟ گفتم دیگه. نفقه اگه ثابت کنی بیرونت کرده یا خودش بره خونه پدرت بعد یک ماه اگه نرفتی سر زندگ ...

بعد طلاق ینی فق مهریه که اونم اگه بشه سالی یه سکه فایده نداره 

بنظرم خیلی شل اومدی و خودتو کشته مردش نشون دادی داره سو استفاده میکنه ازت  سفت و محکم وایسا پا ...

شما باشنیدن قضیه مغزت سوت کشید 

من دوهفته بسکه فک کردم نابود شدم مغزم مرد اصلا 

واقعا  درکت میکنم تو موضوعاتی مشترکیم واقعا درکت میکنم

راستی برو جلو در خونت زنگ و ایفن بزن اگ باز نکردن زنگ ۱۱۰ بزن صورت جلسه کنن و فردا بخاطر نفقه ندادن تو رو محکوم نکنن و شوهرت عدم تمکین نزنه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏خدایا شکرت دختر منم به آرزوش رسید.خدای خوبی ها خودت مراقب تو دلیم باش ❤️

شما باشنیدن قضیه مغزت سوت کشید  من دوهفته بسکه فک کردم نابود شدم مغزم مرد اصلا

خیلی بیکهری ابجی

بشین کتاب بخون پیاده روی کن ب خودت برس باشگاه برو برنامه ریزی کن عمرتو برا ادم نفهم ندار

بعدشم واگدارشون ک بخدا زمین خدا گرده 

چوب خدا صدا نداره منو تو صبرنداریم صبر خدا زیاده

زیاد سپاسگزاری کن رو خودت کار کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏خدایا شکرت دختر منم به آرزوش رسید.خدای خوبی ها خودت مراقب تو دلیم باش ❤️

خیلی بیکهری ابجی بشین کتاب بخون پیاده روی کن ب خودت برس باشگاه برو برنامه ریزی کن عمرتو برا ادم نفه ...

بیکاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ینی باید زنشو طلاق بده تا همه چی درست بشه 

من از دید اشتباه شوهرت گفتم. ازش بپرس چته؟ اگه طلاق بدی همه چی درست میشه؟ 

من با اجازت یه نگاه سطحی به یکی دو تا تاپیکت انداختم، شما خودتون دو سال پیش مایل به جدایی بودین، اما الن که شوهرت پیش قدم شده طلاق رو نمی پسندی. 

ما خانومای ایرانی خیلی پایبند به زندگی و وفاداریم. وقتی بچه نداریم، طلاق نمی خوایم، وقتی بچه داریم، می گیم اگه بچه نبود یه لحظه هم نمی موندیم. 

اسی کلی گفتم، من خودم میگم زندگی مشترک به مو می رسه ولی به راحتی پاره نمیشه و نباید بشه. باید دید چی به صلاحه

شما باشنیدن قضیه مغزت سوت کشید  من دوهفته بسکه فک کردم نابود شدم مغزم مرد اصلا

بنظرم باید دیگه حذفش کنی از زندگیت و ازش دل بکنی 

به فکر آینده باش و برای خودت برنامه بچین

کلاس برو کتاب بخون باشگاه برو بگرد با دوستات بخودت برس بخدا این مردا رو هرچی کمتر محلشون بدی بیشتر جذبت میشن ثابت شده دارم بهت میگم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
بعد طلاق ینی فق مهریه که اونم اگه بشه سالی یه سکه فایده نداره 

چی فایده نداره؟ یعنی شما به خاطر اینکه مهریه زیاد دستتو نمی گیره طلاق نمی گیری؟ مگه زندگی معاملست که فایده نداره. وقتی شوهر به درد نخوره، چیش می خوای فایده داشته باشه؟ 

2790
2778
2791
2779
2792