2777
2789
من از دید اشتباه شوهرت گفتم. ازش بپرس چته؟ اگه طلاق بدی همه چی درست میشه؟  من با اجازت یه نگاه ...

اره من راضی ب جدایی بودم ولی از ته دلم ن 

شرایطم سخت بود ولی بازم موندم و زندگی کردم 

چی فایده نداره؟ یعنی شما به خاطر اینکه مهریه زیاد دستتو نمی گیره طلاق نمی گیری؟ مگه زندگی معاملست که ...

دقیقا 

عمر آدم با ارزش ترین چیزی هست که داره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی فایده نداره؟ یعنی شما به خاطر اینکه مهریه زیاد دستتو نمی گیره طلاق نمی گیری؟ مگه زندگی معاملست که ...

ن بخاطر مبلغش نیست 

من گفتم شاید با مهریه دادن اذیت بشه یا سراغ کسی دیگه نره و یا اینکه برگرده سر زندگی ولی اینجوری هیچی درست نمیشه 

دیگه پیگیر نمیشم تا ببینم چی میشه 

پیگیر نشو دست پیشم بگیر و بگو تو مردی نیستی که بتونی یک زندگی مستقل داشته باشی و وابسته هستی من نمیتونم اینطور ادامه بدم

بلکه بخودش اومد و جمع کرد خودشو

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
منم بیرون کردن،یکسال و نیم سراغی ازم نگرفتن،منم ترک انفاق زدم محکوم شد ،الان سر خونه زندگیمم،هرروزم ...

تو یکسال سراغت نیومدن اصلا 

تو اقدامی نکردی اوناهم نکردن ؟؟

دوماهه خونه بابام نه خرجی نه هیچی  جام خدبه حمایتشونو دارم مشکل جا و مکان ندارم ولی زورم میاد ...

منم شرایطم همین بود یکسال و نیم جدا زندگی کردیم،قاضی گفت شکایت نفقه و ترک انفاق کن به پات میافته،الان به پام افتاده برگشتم خونه ولی خانوادش دست بردار نیستن،امروز ازش قول گرفتم به ازای بخشش قید تمام خانوادشو بزنه ،خونه رو هم عوض کنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز