2777
2789
تو یکسال سراغت نیومدن اصلا  تو اقدامی نکردی اوناهم نکردن ؟؟

نه اصلااااا حتی ی پیامک از طرف همسرم نیومد،هیچی 

منم اول درخواست طلاق دادم دیدم باید مهرمو ببخشم طلاق بگیرم ،دلمم نمیخواست جدا بشم،مادرش زندگیمونو نابود کرد 

منم درخواست ترک انفاق و نفقه دادم،اموالشم توقیف کردم ،هرچند مادرش سرویس طلامو دزدیده و پیگیر شکایت کیفری اونم،من شوهرم 3 تا خواهر داره که با مادرش حسابی منو عذاب دادن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری یه سال صبوری کردی ؟؟؟

به جنون رسیدم عزیزم 

شبا تا صبح بیدار بودم 

هرروز پیاده رویای طولانی 

خوندن کتاب 

قهوه قهوه 

گریه ،رفتم دوشب حرم امام رضا علیه السلام،

من ناراحتی قلبیم داشتم زجر کشیدم☺️ الانم تو عذابم ولی شوهرم باهامه،گفتم با کل خانوادت قطع رابطه میکنی ،چون مادرش اینکارارو کرد،برادرش منو از خونه بیرون کرد،کلا شوهرم بچه ننه بود

منا از خونه بیرون کردن دم خونشون میرم درو باز نمیکنن جواب گوشیمم نمیدن ن خودش ن خانوادش 

آخی 😔

خدا بزرگه جوابشون رو میده 

سر خودشونم میاد یه روزی 

ناراحت نشو میدونم سخته اما خودتو بسپار به خدا هر چی مصلحتت هست برات رقم بزنه .امیدت به خدا باشه بعدشم به خانوادت 🌷

من خاستم درس بشه براش که بعدش سراغ سومی نره 

همینکه بیفته تو مسیر دادگاه و طلاق و بعدشم طلب مهریه، دهنش سرویس میشه، چه مهریه کم بده چه زیاد. 

حالا که خودش آوردتت خونه پدرت و دادخواست طلاق داده شرایط می تونه خیلی به نفع شما تموم بشه، به شرط اینکه از چم و خم قانون و تبصره ها آگاه باشی که البته باید از وکیل خبره کمک بگیری، اون راهشو بلده چه جوری درس حسابی بده بهش

همینکه بیفته تو مسیر دادگاه و طلاق و بعدشم طلب مهریه، دهنش سرویس میشه، چه مهریه کم بده چه زیاد.  ...

وگیل گرفتم ولی تاامروز اجازه نداده بودم که جدی پیگیر بشه 

ولی از این به بعد اجازه میدم که پیگیری کنه جدی 

وگیل گرفتم ولی تاامروز اجازه نداده بودم که جدی پیگیر بشه  ولی از این به بعد اجازه میدم که پیگی ...

اگه شوهرت جدیه و احضاریه اومده، شما دست دست نکن و به وکیلت بگو هر کار لازمه بکنه تا هم حقت ضایع نشه، هم شوهرت ضایع بشه. در نهایت بهترین پیش روت قرار بگیره

اگه شوهرت جدیه و احضاریه اومده، شما دست دست نکن و به وکیلت بگو هر کار لازمه بکنه تا هم حقت ضایع نشه، ...

آره باید همین کارا بکنم 

اگه بشینم دست رو دست بذارم ب نفع خودشون تموم میکنن

خودش بخاد خانواده هم قبول میکنه البته این نظر منه 

اشتباهه چون منو در حد ی روز شناخته و اینکه دخترایی که خانواده های رسمی دارن اول اجازه پدر مادر براشون واجبه که بنظرم بهترین کارو میکنن چون دعای خیر پدر مادر همیشه پشتشونه وبرعکس اونایی که خودشون انتخاب میکنن و حرف پدر مادر براشون اهمیتی نداره زندگی هاشون بیشتر مواقع به مشکل میخوره

اشتباهه چون منو در حد ی روز شناخته و اینکه دخترایی که خانواده های رسمی دارن اول اجازه پدر مادر براشو ...

من خودم شوهرمو انتخاب کردم و همهبخاطر اینکه قبلا طلاق گرفته بود راضی نبودن 

زندگیم ب مشکل خورد 

ولی میگم اگه کسی واقعا دوست داشته باشه گذشته تو براش مهم نیست 

نمیدونم این نظر منه 

ببین اسی التماس نکن طلاقت هم داد نگران نباش

منو در جریان بزار تگم کن ببینم چکار میکنی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
منم شرایطم همین بود یکسال و نیم جدا زندگی کردیم،قاضی گفت شکایت نفقه و ترک انفاق کن به پات میافته،الا ...

خشش چی؟؟مهریه؟؟

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏خدایا شکرت دختر منم به آرزوش رسید.خدای خوبی ها خودت مراقب تو دلیم باش ❤️

2790
2778
2791
2779
2792