2777
2789
به جنون رسیدم عزیزم  شبا تا صبح بیدار بودم  هرروز پیاده رویای طولانی  خوندن کتاب&n ...

دقیقا مث من بوده شرایطتت

منم برادرش منو از خونه خودم بیرون کرد

الان اموالش ازاد کردی؟؟بچه هم داری؟؟

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏خدایا شکرت دختر منم به آرزوش رسید.خدای خوبی ها خودت مراقب تو دلیم باش ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم شوهرمو انتخاب کردم و همهبخاطر اینکه قبلا طلاق گرفته بود راضی نبودن  زندگیم ب مشکل خورد ...

میفهمم منظور شمارو ولی چی بگم فعلا که اوضاع مارو بهم ریخته کردو رفت بماند که تو فامیل هم ابرو ریزی شد من شرط میبندم اون پسری که میخواستش محاله بیاد بگیرش چون خانواده فوق مذهبی داره هرچند که مادرش باعث بهم زدن زندگی ما شد یکی بگه تو که نیومدی چرا میای میگی اگه عقد نمیکردین ما چند روز دیگه برای خواستگاری میومدیم که روز سوم بگه طلاق بگیرم

دقیقا مث من بوده شرایطتت منم برادرش منو از خونه خودم بیرون کرد الان اموالش ازاد کردی؟؟بچه هم داری؟ ...

نه آزاد نکردم،بچه ام ندارم،کلی پرونده ی باز داریم ،خیلی خستم خیلی

نه آزاد نکردم،بچه ام ندارم،کلی پرونده ی باز داریم ،خیلی خستم خیلی

از کی رفتی سرزندگیت؟؟الان بهت نمیگه ازاد کن

منم خسته ام خیلی 

بیشتر بخاطر بچم دارم هرروز اب میشم

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏خدایا شکرت دختر منم به آرزوش رسید.خدای خوبی ها خودت مراقب تو دلیم باش ❤️

از کی رفتی سرزندگیت؟؟الان بهت نمیگه ازاد کن منم خسته ام خیلی  بیشتر بخاطر بچم دارم هرروز اب م ...

من یکسال و نیم نبودم،از ۲۰ اردیبهشت تا الان،اونقد پرونده هست که آزادی اموال جلوش هیچه

گذشته دیگه  انشالا عاقبتت خیر باشه

انشاالله اگه دوست داشتین برام دعا کنید چون هم تو شغلم به مشکل خوردم هم تو ازدواجم هم به هرکی خوبی میکنم جوابمون رو یجور دیگه میده کلا بختمون قفل قفل شده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز