2777
2789
اشکال نداره کسی که پیدا بشه دوست داشته باشه کار ب گذشته نداره شوهر منم قبلا طلاق گرفته بود 

تا حالا چند تا خواستگاری رفتیم دخترشون  مشکلی نداشت خانواده یعنی یا خواهرش یا پدرش مشکل داشتن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکم عجیب نیس شوهرت سنی نداره ک قبلنم جدا شده مسلمن مشکل داره خودش الان ک بچه نداری رهاش کن بعد پشیمون میشی با ی بچه مجبوری بپاش بسوزی و بسازی حیف جوونیت نیس!؟

↩کــــاش زنــدگی دکــــمه برگشــــت داشـــت↪

والا انقد راحت ازم گذشت و منو گذاشت خونه مامانم و سراغ نگرفت که فک میکنم در حد لباسم نبودم براش  ...

از پشت حرفات شدت ناراحتی و حال بدت رو میفهمم   الهی ب حق امام زمان دلت شاد بشه 

دو سالی یه سکه رو خودم دیدم تو آشناها. ولی اون موقع سکه 18 تومن بود

گه تو این قانون ک زن بدبخت  یا باید بسوزه و بسازه واسه ی لقمه نون و بخاطر بچه هاش یا هم از حق و حقوقش بگذره ک طلاق بگیره

پس خیلی دقت کن . نخواهی روزی با یه بچه برگردی یا به خاطر بچه بسوزی. اگه شوهرت مثل شوهر من باشه بچه ا ...

خوبه بچه ندارم پ 

اولش میگفتم کاش بچه داشتم شاید بخاطر بچم میخاست منو ولی حالا میگم خوبه بچه ندارم اونم پاسوز میشد 

دعوا میکردیم ولی هیچ وقت اینجوری نمیشد  الان دوهفته از هم دیگه دوریم حدودا این اواخر ۲ماه آخر ...

خب تا اونروز مهمونی مادرش، با هم خوب بودید یا یه کم بد بودین و اون شعله ورش کرد؟ به نظرم شما از قبلش با هم اختلافاتی داشتین و سر قضیه مهمونی شوهرت زده به سیم آخر. 

2790
2778
2791
2779
2792