2777
2789
پس برهمین اون بیخیاله 

صد در صد

چون. تو دنبالشی

بی خیالش باش

جوری که انکار تویی وجود نداری

بعد چند روز ببین چطور پیگیرت میشه

مردا همینن

ذاتشون همینه

بخاطر همین گفتن زن منبع ناز و مرد منبع نیازه

زن باید نازکنه مرد هم طبق ذات و نیازش باید دنبال زن باشه بخاطر اینه مرد باید بره خواستگاری نه زن

اما شما قانونو زیر پا گذاشتی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشالا اینجور خانواده ها که نمی‌ذارن بچه هاشون زندگی کنن منقرض میشدن 

انشاالله درد اینه که شوهرش پسر خالم بود 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
هرجا  زن خوبه مرد خوب نیست هرجا مرد خوبه زن خوب نیست

چی بگم بخدا ما که داریم فعلا میسوزیم بخاطر اینکه همون اول نگفت من چشمم دنبال کسی دیگه ای هست ولی خب عذاب فعلا برای منه که هرجا میرم هی داستان گذشته رو باید بگم من حتی جلسه دادگاه هم نرفتم چون اعتقادی به طلاق ندارم ولی خب فکرش جای من نبود

دخترم مردی که بخاطر خاله اش قید زن وزندگیش رابزنه به درد زندگی نمیخوره امروز رهاش کنی بهتراز فرداس ک ...

بیشتریا همینا میگن ولی من یکم عجولانه و یه رفتار ناب۱جا نشون میدم باعث میشم که شیر بشن سرم 

شوهر من تابع پدرش بود .حتی از بحث زناشویی هم  برا باباشتعریف می‌کرد

بگو طلاق بده ولش کن بزار خودش بره دنبال کارای طلاق تا مهریه هم خود دادگاه ببره اینجوری فکر کنم تو دنبالش باشی به ضررت تموم بشه فقط خاس طلاق بده مهریه رو نبخش بگو هرچی دادگاه بگه قبول دارم

صد در صد چون. تو دنبالشی بی خیالش باش  جوری که انکار تویی وجود نداری بعد چند روز ببین چطور ...

اره واقعا ممنونم که وقت گذاشتید و جوابمو دادید 

میشه تو پی وی باهم صحبت کنیم 

مگه لباس ک تکراری شده؟

برا بعضی مردا همینه. من یه بار با خواهرشوهرم سر بچه ام دعوام شد. چون اشک پسرم رو درآوردن. شوهرم طرف خواهرش رو گرفت. گفت من خواهرام رو با تو عوض نمیکنم. خواهر همین یکیه ولی زن زیاده .

دقیقا وضیعت مثله منه 

پس خیلی دقت کن . نخواهی روزی با یه بچه برگردی یا به خاطر بچه بسوزی. اگه شوهرت مثل شوهر من باشه بچه ات رو هم فدای خونواده اش می‌کنه. اونوقت مجبوری بسوزی  و بمونی تا بچه ات رو اذیت نکنن.

چی بگم بخدا ما که داریم فعلا میسوزیم بخاطر اینکه همون اول نگفت من چشمم دنبال کسی دیگه ای هست ولی خب ...

اشکال نداره کسی که پیدا بشه دوست داشته باشه کار ب گذشته نداره شوهر منم قبلا طلاق گرفته بود 

بگو طلاق بده ولش کن بزار خودش بره دنبال کارای طلاق تا مهریه هم خود دادگاه ببره اینجوری فکر کنم تو دن ...

ن من نمیرم دنبال طلاق ولی برا مهریم همه کار میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز