2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ی چیزیش هست آخه مگه میشه واسه موضوع ب این سادگی بگه طلاق 

اینا بهونس  بنظر خودم اصلا دوستم نداشته زندگی کردیم الان براش تکراری شدم نمیخاد دیگه اینا بهانس

کاش اینقد که شما شوهرتون  رو دوست دارید نامزد منم منو دوست میداشت به یکماه طلاق نمیگرفت تا هر بحثی میشد هی بگه طلاق هرچند دلش جای کسی دیگه ای بود ولی خب مسئولیت هیچی حالیش نبود حتی پدر مادرشم موافق طلاق دخترشون بودن نمیدونم فکری بحال سرنوشتش نکردن

به نظر شما مر ی که بخاطر باباش زنشو میخاد طلاق بده  باز ارزش داره که باهاش زندگی کنم ؟

نه عزیزم ارزش نداره شوهر خواهرم بخاطر پدرومادرش خواهرمو طلاق داد هنوزم موندیم چرا خواهرم خودش شوهرش شب بحث میکنن خونه خودشون ایناهم دخالت میکنن 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
کاش اینقد که شما شوهرتون  رو دوست دارید نامزد منم منو دوست میداشت به یکماه طلاق نمیگرفت تا هر ب ...

بهتر که زود خودشو نشون داد ناراحت نباش

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
بخدا دلیلش همینه ب همه هم گفته چون نیومد پیش خالم اینا طلاقش میدم 

دخترم مردی که بخاطر خاله اش قید زن وزندگیش رابزنه به درد زندگی نمیخوره امروز رهاش کنی بهتراز فرداس کمااینکه بنظرمن قصدهمسرت جدی نیست فقط خواسته شمارابترسونه

جلوش کم نیارین التماسم نکنین ک دیگه تاآخرعمرت اسیرمیشی

بهتر که زود خودشو نشون داد ناراحت نباش

ناراحت نیستم ناراحتیم از اینه هر بار میریم خواستگاری گذشتمو باید بیان کنم و خب به طرفمم حق میدم باور نکنه، یکی قصد زندگی کردن نداره هم زندگی خودشو خراب میکنه هم طرف مقابل با اینکه طلاق من نگرفتم ولی حق طلاق رو دادم بهش هرکار میخواد بکنه 

گف به بابام بی احترامی شده مهمونا بابام بودن 

این دیگه کیه. درست مثل شوهر منه ولی از من بچه ننه. من مشکلم ضعیف بودنم بود تا اسم طلاق می آورد به دست و پاش می افتادم . آخه من از خونه پدریم هم سیر بودم . پدرم بددل و بداخلاق بود . میگفتم بمونم بهتر از اون جهنمه. اما الان پشیمونم کاش رفته بودم مستقل زندگی میکردم نه ریخت بابام رو می‌دیدم نه اون نامرد رو

نه عزیزم ارزش نداره شوهر خواهرم بخاطر پدرومادرش خواهرمو طلاق داد هنوزم موندیم چرا خواهرم خودش شوهرش ...

ایشالا اینجور خانواده ها که نمی‌ذارن بچه هاشون زندگی کنن منقرض میشدن 

2790
2778
2791
2779
2792