راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کاش اینقد که شما شوهرتون رو دوست دارید نامزد منم منو دوست میداشت به یکماه طلاق نمیگرفت تا هر بحثی میشد هی بگه طلاق هرچند دلش جای کسی دیگه ای بود ولی خب مسئولیت هیچی حالیش نبود حتی پدر مادرشم موافق طلاق دخترشون بودن نمیدونم فکری بحال سرنوشتش نکردن
ناراحت نیستم ناراحتیم از اینه هر بار میریم خواستگاری گذشتمو باید بیان کنم و خب به طرفمم حق میدم باور نکنه، یکی قصد زندگی کردن نداره هم زندگی خودشو خراب میکنه هم طرف مقابل با اینکه طلاق من نگرفتم ولی حق طلاق رو دادم بهش هرکار میخواد بکنه
این دیگه کیه. درست مثل شوهر منه ولی از من بچه ننه. من مشکلم ضعیف بودنم بود تا اسم طلاق می آورد به دست و پاش می افتادم . آخه من از خونه پدریم هم سیر بودم . پدرم بددل و بداخلاق بود . میگفتم بمونم بهتر از اون جهنمه. اما الان پشیمونم کاش رفته بودم مستقل زندگی میکردم نه ریخت بابام رو میدیدم نه اون نامرد رو