2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا ی دفعه اینجور شدم ....

145 بازدید | 21 پست

پنج ماه تو اقدام بودم بدون هیچ مشکلی نمیشد دکتر قرص ها تحریک کننده داد ضخامت رحمم پایین آمد ی ماهه پریود نشدم اعصابم بهم ریخت دیگه نمیخام بچه بیارم چرا یه دفعه اینجوری شدم...منی ک آنقدر ذوق داشتم آنقدر له له میزدم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون در حال حاضر دویدی و نتیجه نداشته...

انگیزتو از دست دادی

انشالله دامنت سبز میشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
خب قرار نیست که همه مثل هم باشن. صبور باش عزیزم اگر تنبلی تخمدان داری ، شنیدم که پیاز درمانی براش ...

ندارم دردم از همینه ک هیچ مشکلی نبود ن تنبلی ن کیست ولی نمیشد 

دیروز آمپول زدم 

امشب شوهرم میگ نه اعصابش دارم و نه توانایی برای س ک س 

نمیتونم 

میخواد بچه باش یا نباش 

برام مهم نیست 

خیلی ریلکس گفتم شاید امشب شبش نبوده 

هر وقت خدا بخواد 

مجبورم صبور باشم تا آرامش همسرم برقرار کنم 

فشار روحی زیادی دارم 

آنوقت خدا ب یه سریا بدون اقدام بچه میده میرن سقط میکنن بعد من باید خون دل بخورم و زده بشم

ای خواهر درد هممون اینه.به یسریا میده نمیخوان ویسریاهم توروابط غیرشرعیش راحت میده ویه عده هم که میخوان خون بدلشون میشه ...ای بابا ازکجا بناله ادم..

آنوقت خدا ب یه سریا بدون اقدام بچه میده میرن سقط میکنن بعد من باید خون دل بخورم و زده بشم

من بلد نیستم این چیزارو مجردم هستم اما بنظرم یکم ب خودت استراحت بده رو روحیه اات کار کن حداقل با حس خوب انجامش بدی 

انقدم ناشکری نکن امیدوارم چندماه دیگ باردار شی ی پسر گوگولیه سفید و تپپپپل🥲

ای خواهر درد هممون اینه.به یسریا میده نمیخوان ویسریاهم توروابط غیرشرعیش راحت میده ویه عده هم که میخو ...

اره بخدا من ک دیگه قیدشو زدم و دیگه از خدا نمیخام چون خودش واسم نخواست

من بلد نیستم این چیزارو مجردم هستم اما بنظرم یکم ب خودت استراحت بده رو روحیه اات کار کن حداقل با حس ...

مرسی عزیزم کلا نمی‌دونم چرا منی ک واسه همه خوب میخام بد هیچکسو نمیخام و نخاستم چرا خدا یکم نگاه ب دلم نکرد؟بیخیال شاید لایقش نبودم

من بلد نیستم این چیزارو مجردم هستم اما بنظرم یکم ب خودت استراحت بده رو روحیه اات کار کن حداقل با حس ...

میدونیه چی اگ مشکلی بود آدم میدوید دنبال اون مشکل ک حلش کنه اما من چند بار دکتر رفتم میگ سالمی آخه دنبال چی میرفتم

مرسی عزیزم کلا نمی‌دونم چرا منی ک واسه همه خوب میخام بد هیچکسو نمیخام و نخاستم چرا خدا یکم نگاه ب دل ...

توروخدا اینجور نگو الان حالت خوب نیس حوصله نداری شاید حرفام از نظرت مسخره باشه اما کلمات انرژی دارن از فعل منفی و نشدن استفاده نکن اصلا

قطعا لایق همچین موهبتی هستی کلی حس خوب میفرستم سمتت😘

ذهنتو ازاد کن خدا به موقعش نصیبت میکنه😍