2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا ی دفعه اینجور شدم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 21 پست
میدونیه چی اگ مشکلی بود آدم میدوید دنبال اون مشکل ک حلش کنه اما من چند بار دکتر رفتم میگ سالمی آخه د ...

گیسو جون این خیلی خوبه ک مشکلی ندارین

حالا بازم امتحان کن

دقیق نمیدونم اما برای همین اقدام هم برو دکتر بپرس حتی وعده غذایی هم فکر کنم میدن با توجه ب جنسیتی ک میخوای 

من هیچی بلد نیستم نخندی اگ اشتباه گفتم🥲😂

اره بخدا من ک دیگه قیدشو زدم و دیگه از خدا نمیخام چون خودش واسم نخواست

منم کلا قیدشو زدم هشت سال تمام بدبختی کشیدم چقدرخرج کردم چقدرمسیرای طولانی رفتم چه وقتایی که ازخستگی دلم میخواست رونیمکت پارکا ویاتوخیابون بخوابم چقدرخستگی گشنگی توراه ورفت وامد وبدختی کشیدم  انواع درمانهارو رفتم مریض شدم سرهمین داروها..بماندافسردگیای بعدش سقط جنین انتقالی و...حالا دیگه نمیخوام حالا دیگه خستمه فقط ازخداسلامتیمو میخوام بچه دیگه نمیخوام دوست ندارم انرژیشو هم ندارم حوصلشوهم ندارم ...یه زمانی خیلی امیدداشتم وسرحال بودم ولی الان فقط خسته ام وبیمار...هعیییییی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا اینجور نگو الان حالت خوب نیس حوصله نداری شاید حرفام از نظرت مسخره باشه اما کلمات انرژی دارن ...

مرسی عزیزدلم .قد حس خوب گرفتم ازت امیدوارم صدبرابرش به زندگیت برگرده قشنگم

منم کلا قیدشو زدم هشت سال تمام بدبختی کشیدم چقدرخرج کردم چقدرمسیرای طولانی رفتم چه وقتایی که ازخستگی ...

بمیرم چقد درکت کردم درصورتی ک من فقط چند ماه منتظر موندم واست آرامش آرزو میکنم و یه دل خوش ،مشکلت چی بود عزیزم؟

بمیرم چقد درکت کردم درصورتی ک من فقط چند ماه منتظر موندم واست آرامش آرزو میکنم و یه دل خوش ،مشکلت چی ...

دور از جون ممنونم ازت مهربون🌹..ضعف اسپرم همسر..مشکل کروموزومی اسپرم.و..تخمکها خراب میشدن توپروسه تشکیل جنین. ولی داروها منو بیچاره کردن.بخاطراینکه درصدگرفتنش بالاتر بره..