2789
والا من ۲۳, سالگی ازدواج کردم...پشیمونم...ب نظرم ۳۰ سن خوبیه برای ازدواج...خوش گذرونی هاتو کردی...دگ ...

با شوهرت که راحت تر می تونی خوش گذرانی کنی همراهیت می‌کنه 30دیره

به نظرم منفی 

چون بعد فارغ تحصیلی دختر حتما موقعیت های خیلی بهتری وجود خواهد داشت بعدشم حقوقشون زمین تا اسمون فرق میکنه الان حقوق یک پرستار ماهی نهایتش15 هستش ولی دکتر دندون پزشک ماهی 500 تومن حداقل درامدسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه این طور نی

آدما عوض میشن 

الانشو نبین 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
با شوهرت که راحت تر می تونی خوش گذرانی کنی همراهیت می‌کنه 30دیره

منم همین فکر و میکردم...اما وقتی ازدواج کردیم اول پولامون رو جمع کردیم جهیزیه خریدیم...بعد جمع کردیم عروسی گرفتیم...بعد جمع کردیم خونه خریدیم...بعد جمع کردیم ماشین گرفتیم...الان ب خودمون اومدیم دیدیم ۶ ساله ازدواج کردیم خوشی ندیدیم...کاش دوست میموندیم

اگه 2_3 سال نامزد باشن چی؟

به نظرم فرقی نمیکنه. نامزد منظورت عقده؟ من خودمم ۲ سال عقد بودم.

البته عزیزم ازدواج واقعا مقوله ی پیچیده ایه و هر کیسی شرایط خودشو داره من نظر شخصی خودمو گفتم